خب موفق شدم بازی کنم و باید بگم بهم بابت Pre registration هدیه داده
حالا فکر میکنید چی ؟ 3m سکه + غذا و یک سری خرت و پرت دیگه
البته از اونجایی که هنوز کامل وارد بازی نشدم شاید واقعا چیزه بدردبخوری باشه ولی خب ققط 3m سکه ؟
من زلدا بازی نکردم ولی همیشه دوست داشتم یه امتحانی کنم و این فکر میکنم جایگزین خوبی باشه. (کلا چندماهی بود دنبال همچین بازی بودم که بالاخره پیدا کردم
) با توجه به رایگان بودن بازی گرافیک و گیمپلی خیلی خوبی داره واقعا قشنگ هست، خیلی روون، داستان خوب، جذاب و .. (این رو راحت میتونستند ببرن استیم برچسب 60% یه سری عکس هم بزارن روش بعد 10 سال هم تو تخفیف های استیم 20% off بدن قشنگ راست این کارهاست )
درمورد تایم بازی هم دوستان واقعا انتظارات زیادی دارن ! بازی رایگان با این کیفیت 20-30 ساعت کافیه دیگه
من شخصا 2-3 ساعت بازی کردم فقط تو محیط بودم و مکانیک بازی رو یاد میگرفتم. به عنوان بازیی که بخوای جدی دنبال کنی و حسابی تهش رو در بیاری نیست ولی واقعا برای پر کردن وقت و سرگرم شدن عالی هست. البته احتمالا بعدا آپدیت بدن و بازی گسترش پیدا کنه ولی به نظرم همین الانش هم خوبه و شخصا لذت میبرم. roll و .. هم باید بگم نگه داشتم استفاده نکردم ولی سیستم عجیبی نداره یا حداقل آپدیت دادن درستش کردن چون چیزی عجیب غریبی نیست. حالا دقیق یادم نیست ولی فکر کنم شبیه همین rate و همین نوع roll رو توی چندتا بازی دیگه موبایل هم دیدم یا اونایی که شما بازی کردید خیلی خوب بوده یا اونایی که من بازی کردم مثل این داغون بودن
(البته در خساست سازنده شکی نیست
)
فقط دیالوگ ها خیلی بد قطع میشه وسط صحبت و داستان یهو قطع میشه، یکم زیرپوستی خلاصه میکردن بد نمیشد.
-------
درمورد داغونی لانچر بازی همینقدر بگم که از همون سایتی که دوستمون گذاشت دانلود کردم و طبق راهنمای نصب عمل کردم ولی لانچر بازی رو نمیشناسه و میخواد 12 گیگ دانلود کنه همون 1.0.0 هم هست و اپدیت خاصی نداده. ولی موقعی که فایل exe بازی رو از فولدر بازی اجرا میکنم وارد بازی میشه و اپدیت هم میکنه و بازی هم میکنم ! زیبا نیست ؟
و لانچر همچنان میخواد دانلود کنه !