ارسال پاسخ

دسته ام PS2 اوریجینال هست:D سال 87 خریدمش 25 تومن و تا الان هم با مبدل کار داده، البته از وقتی دیگه بازی های از D-input پشتیبانی نمیکنن مجبور شدم با x360ce کار کنم ولی هنوزم شبیه سازها میشناسنش:D خواستم یه دسته جدید بخرم دیدم قیمت ها ماشالا سر به فلک میکشه و نمیصرفه:>

تا الان هم با بازی های خیلی کمی مثل گنشین مشکل داشته که اونم امروز بالاخره راه حلش رو پیدا کردم.

خودم معمولاً از x360ce ورژن 3 استفاده میکنم ولی گنشین فقط با ورژن 4 اجرا میشه و تازه باید درایو خود دسته رو پاک کنم تا ویندوز براش درایور بسازه و هر سری هم که وارد بازی میشدم یه نیم ساعت دستم بند بود تا دوباره درایورهای جدید رو نصب کنم و دسته رو تنظیم کنم و یکی دو بار هم باید خارج میشدم تا بازی دسته رو بشناسه. خلاصه دردسرش خیلی زیاد بود.

با Xoutput هم امتحان کردم که اونم با درایور ویبره دسته هنگ میکنه و منم دلم نمیومد بدون ویبره بازی کنم و کلاً ولش کردم.

با reWASD هم که کلاً از دسته ام پشتیبانی نمیکنه.

نرم افزار خود سونی هم فقط با Dualshock 3 و 4 کار میکنه.

و اما راه حل جدید:

لانچر استیم رو نصب کردم، compatibility mode ـش رو گذاشتم روی Run as administrator و داخل خود تنظیمات استیم هم باز شدنش رو گذاشتم روی حالت big picture mode.

بعد رفتم توی تنظیمات دسته و خیلی راحت دسته ام رو شناخت و تبدیلش کرد به دسته xone

بعد فایل exe گنشین (نه لانچرش) رو به عنوان یه یه Non-steam game به لایبری اضافه کردم و  توی تنظیماتش تیک دسته رو زدم.

بازی رو از لانچر استیم پلی کردم و علامت دسته اون گوشه اضافه شد و دسته رو هم راحت شناخت.

فقط اینکه هر سری باید داخل تنظیمات بازی از روی کیبورد بزارمش رو دسته هنوزم روی مخه:D

یه نیم ساعت بازی کردم و همه چی اوکی بود تا به خاطر کانکشن پرید بیرون. وجداناً اینم شد اینترنت؟:D

پ.ن: متاسفانه من چون با لپتاپ بازی میکنم با دسته راحترم:D

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or