Gears Of War Movie به طور انحصاري بر روي Blu-Ray Disk

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از PSU.com:
حتما مطلع هستيد كه Warner از اتحاديه ي HD DVD جدا شد و به Blu-Ray پيوست. پس از اعمال اين تصميم از سوي Warner استوديوي هاي زير مجموعه از جمله New Line Cinema نيز به اتحاديه Blu-Ray پيوست.
البته قرار است تا ماه May سال جاري فيلم هاي Warner و New Line Cinema بر روي HD DVD عرضه شوند.
براي كساني كه PS3 دارند يا يك Blu-Ray Player مطمئنا جذاب خواهد بود كه فيلم هاي زير را در آينده نزديك بر روي Blu-Ray مشاهده كنند.:
- Lord of the Rings Trilogy
- Golden Compass
- Gears of War (Movie)
- Austin Powers

من خودم طرفدار پرو پا قرصه Blu-Ray هسم خوشحال شدم که فیلم این بازی رو این نوع دیسک عرضه میشه :love:
خدا کنه توش تر نزنن :biggrin1:.

پ.ن. فیلمش رو با همون UE3 بسازن و یکم روتوشش کنن حالی میشه :cheesygri.

كارگردانش قراره كي باشه ؟
پيتر جكسون ؟!:biggrin1:
حالا به خاطرش بايد برم يه ps3 هم بخرم همينمون كم بود هرچند كه روي dvd هم مياد .

!!!!

برای ps3 بازا خبر خوبیه
یه سوال دارم به نظر شما ماکروسافت میتونه یه درایور بلو ری برای 360 عرزه کنه؟

الان رایتر های بلوری هم اومدن

خيلي جالبه اسلحه ي بزرگ ماكروسافت يعني همون gowافتاد دسته سوني.
واقعا 360در ضمينه ي ديسك از بلو ري شكست خورد .
البته برا ما كه فرق نداره همون dvd5هاي خودمون رو از دست فروشا ميگيريم تازه اونم پرده اي .

واقعا 360در ضمينه ي ديسك از بلو ري شكست خورد .
البته برا ما كه فرق نداره همون dvd5هاي خودمون رو از دست فروشا ميگيريم تازه اونم پرده اي .

این حرف وقتی قابل قبول بود که ماکروسافت بطور مستقیم از hd dvd player تو دستگاهش استفاده میکرد نه الان gears of war یه فیلمه که رو بلوری میاد زبطی هم به بازی نداره که بخوایم بگیم افتاده دست سونی

خبر ساختن فیلم از روی Gears of War کی اعلام و تائید شده که من خبر ندارم :confused:.
عرضه شدن یه فیلم روی بلوری چه ربطی به سونی داره :eek:. نه ناشرشه و نه سازنده یعنی هویچ :cheesygri.

خبر ساختن فیلم از روی Gears of War کی اعلام و تائید شده که من خبر ندارم :confused:.

عرضه شدن یه فیلم روی بلوری چه ربطی به سونی داره :eek:. نه ناشرشه و نه سازنده یعنی هویچ :cheesygri.
خيلي وقت فريدون جان قراره 2009 بياد قبل از halo هم ماد
بيچاره ماكروسافت halo روي بلو ري مياد:laughing:

عرضه شدن یه فیلم روی بلوری چه ربطی به سونی داره :eek:.

عجب. حالا که سونی Format War رو برنده شده - حالا دیگه بلوری بهش ربط نداره.!!!
مردیم اینقدر که تو این فروم فن بوی های متعصب دیدیم که می خوان سر به تن سونی یا بلعکس مایکروسافت نباشه.
حالم بهم خورد :evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or