Gears of War 2 روز 15 نوامبر 2008 منتشر میشود هم اکنون بخرید!

rezaigi2004

کاربر سایت
:eek:

سلام

سایت معتبر CVG اعلام کرد عنوان Gears of War 2 روز 15 نوامبر 2008 برای X360 عرضه خواهد شد و تا چند روز آینده این عنوان در سایت Amazon برای پیش فروش و تحویل در روز 15 نوامبر حاضر خواهد بود!

gears-of-war-2.jpg

آخرین ویرایش:
چه جوري تا نوامبر بايد صبر كرد؟
بجز AC اين اولين بازي هست تو اين نسل كه براش لحظه شماري ميكنم. البته SC5 و Alan Wake هم هستند كه به خاطر اين كه هر هفته يك تاريخ جديد براشون اعلام ميشده ديگه حس از بدن آدم بيرون كردن

رو 2009 حساب باز کنيد چون احتمالاً Minimum دو ماه تاخير رو ديگه ميخوره .. :biggrin1:

عمرا نخوره قبلا سر halo هم همين حرفو مي زدن اما ديدين كه نشد
ماكروسافت روي زمان انتشار بازي ها خيلي حساسه اين زماني كه براي بازي تعيين كرده يكي از بهترين زمان هاي ممكن براي فروش بيشتر و در نتيجه معروفيت بيشتر بازي هست
اينو براي تعريف از ماكروسافت نگفتم براي اثبات قضيه گفتم

پ.ن:در ضمن همين يه ربع پيش براي ... بار gears of war رو تموم كردم الانم كه اومدم اين خبرو ديدم كلي خوشحال شدم

ماکرو خیلی خوش قوله
مخصوصا برای بازی های مخصوصش مثل همین بازی سعی میکنه که این اتفاق نیفته
من که هنوز تو کف شماره یکشم . امن اره برقی زیر اسلحه که ترکونده:evil:

GEARS OF WAR 2 و Ninja Gaiden 2 شاید مهمترین دلیل برای خرید XBOX360 در سال 2008 باشد.
Gears Of War 2 که دیگه پیشینه خوبم داره و برای کاربران 360 یک بازی خاطره انگیزه و برای خیلی ها هم که این رو بازی نکردن دوست داشتنی است.
NG2 : نیازی به تعریف نداره...................................................................................
و Alan Wake >........................................................................................................
اگه Gears Of WAr 2 بهترین سال 2008 و 360 بشه که دیگه خیلی ردیفه............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or