سلام دوستان من میخوام یه laptop بگیرم هم برای داشگاه هم برای game :biggrin1: میخوام حداقل crysis رو روی high یا normal بکشه قیمتشم از 2 هزار دلار بیشتر نباشه لطف کنین اگه اطلاع دارید یه laptop معرفی کنید
سلام دوستان من میخوام یه laptop بگیرم هم برای داشگاه هم برای game :biggrin1: میخوام حداقل crysis رو روی high یا normal بکشه قیمتشم از 2 هزار دلار بیشتر نباشه لطف کنین اگه اطلاع دارید یه laptop معرفی کنید
مرسی asus g2 چطوره راستی میتونی عکسشم بزاری این مدلارو راستی اینارو که گذاشتی میتونه crysis رو روی high بکشه
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=595418#post595418
اینطور که از تو عکس معلومه lap top های hp خیلی از نظر قیافه و رنگ ساده هستند
سلام دوست عزیز .سلام دوستان من میخوام یه laptop بگیرم هم برای داشگاه هم برای game :biggrin1: میخوام حداقل crysis رو روی high یا normal بکشه قیمتشم از 2 هزار دلار بیشتر نباشه لطف کنین اگه اطلاع دارید یه laptop معرفی کنید
دوست عزیز من 2 ساله 360 دارم 1ساله ps3 سه ساله هم psp دارم ولی یه laptop احتاج دارم من چون دانشگام تهران نیست یه laptop میخوام الان گیج شدم راستی این hp کدومش از این مدلا از همه قویترهسلام دوست عزیز .
من خودم DELL XPS دارم و خیلی از بازی های جدید هم باهاش می کنم .
ولی من جای شما باشم ، او 300 - 400 هزار تومنی رو که باید بابت مشخصات بالا برای بازی کردن بپردازی ، می رم با این پول یه XBOX360 می خرم . وقتی با کنسول بازی کردی ، تازه می فهمی بازی یعنی چی ...:smile:
تا اونجایی که من اطلاع دارم شرکت Alienware بهترین لپ تاپ ها رو برای گیم میده.
البته فکر کنم تو تهران به سختی گیر بیاد اینم سایتش www.alienware.com
دوست عزیز من 2 ساله 360 دارم 1ساله ps3 سه ساله هم psp دارم ولی یه laptop احتاج دارم من چون دانشگام تهران نیست یه laptop میخوام الان گیج شدم راستی این hp کدومش از این مدلا از همه قویتره
پدرام شما که خودت HP داری بهرتین بازی که تا الان تونستی باهاش اجرا کنی چی بوده و رو چه رزولیشنی؟
چون من میخواستم XPS بگیرم ولی با حرف های شما نظرم داره عوض میشه....
راستی Geforce 8600 بهتره یا 9200؟
8600 بهتره یا 9600؟