GameStop : پوزش میخواهیم ، بازی The Last Guardian کنسل نشد .!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

the-last-guardian-logo.jpg

بعد از سالها صبر و فراز ونشیبهای بسیار مبنی بر ساخته شدن بازی The Last Guardian و همچنین شایعاتی که در این چند روز اخیر مبنی بر رفتن سازند معروف بازی یعنی اقای Ueda به گوش میرسید مهر نهایی دیگری بر این بازی وارد شد و ان کنسل شدن این بازی بود. امروز در جدیدترین شایعه رسیده از سوی سایت گیم اسپات این بازی کنسل شده است و Game spot در بیانه ای به مشتریان خود که به صورتی صوتی بود اعلام نموده است پیش فروش و خرید بازی The Last Guardian لغو گردیده است .از سوی دیگر گفته میشود دلیل حذف این بازی در سایت گیم اسپات و فروش ان ، به دلیل نبود تاریخ دقیق این بازی ذکر شده است و گفته میشود بعد از بیان ریلیز دقیق این پیش فروش از سر گرفته میشود .
در همین راستا نیز از SCEA اقای Patrick Seybold در گفتگویی که با سایت Kotaku داشت اعلام داشت : این شایعات را تکذیب نمود و اعلام کرد روند ساخت بازی ادامه دارد . شاید شنیدن این سخن برای طرفداران بازی خوشایند باشد ولی بعد از Fumito Ueda از سونی معلوم بود این بازی بعد از این همه سال پایان خوشی نخواهد داشت .

vg247

غیر ممکن این بازی کنسل شده باشه:-o
ترو خدا یکی بیاد بگه دروغ این حرفا

اصلاً خبر رو میخونید ؟

در همین راستا نیز از SCEA اقای Patrick Seybold در گفتگویی که با سایت Kotaku داشت اعلام داشت : این شایعات را تکذیب نمود و اعلام کرد روند ساخت بازی ادامه دارد
SCEA’s senior director of corporate communications, Patrick Seybold,responded, saying the reports were “not true”, as the game has not been cancelled.

انشاا.. که بچه های سایت GameStop شکر اضافه خوردن...:d

Cancel شدن این بازی بدترین اتفاق سال 2012 میتونه باشه...:|

Alex Armour هم به Game Informer گفته بود که کنسل نشده...چند تا تاپیک بالاتر دوستان نوشته بودن...

پ.ن : دست به دعا میشویم...[-o

دوست عزیز تیتر رو کمی اشتباه ترجمه کردی، درستش اینه:
Gamestop به خاطر پخش کردن شایعه کنسل شدن The Last Guardian معذرت خواهی کرد.
اینا به خاطر بی خبری بازی و نبود تاریخ عرضه اسم بازی رو از فروشگاه حذف و به مشتری هاشون گفته بودند بازی کنسل شده ، حالا که SCEA شفاف سازی کرده به خاطر پخش این شایعه از ملت معذرت خواهی کردند.

یه تیکه نزدیک بود سکته کنم و هرچی بدو بیراهه به سازنده ها بگم، خدارو شکر نگفتم

کنسل نشده بازی
تعجب کردم آخه
مگه کشکه همینجوری یهو کنسل شه؟ خیلی وقته دارن رو بازی کار می کنن

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 AM ارسال شده بود ----------

یه تیکه نزدیک بود سکته کنم و هرچی بدو بیراهه به سازنده ها بگم، خدارو شکر نگفتم
منم نزدیک بود همچین حرکتی بزنم...:دی

انواع و اقسام پارادوکس تو این متنی که شما به اصطلاح ترجمه کردی به چشم میخوره:

1. تیتر تاپیک رو اشتباه وارد کرده بودید، باید می نوشتید "کنسل نشد" که من خودم درستش کردم.
2. گیم استاپ به خاطر ایجاد این شایعه عذر خواهی کرده، نه به این دلیل که واقعا بازی کنسل شده.
3. گیم استاپ یه فروشگاه توضیع محصولات گیم هست و با گیم اسپات فرق داره.
4. تو تیتر نوشتید گیم استاپ ولی تو متن نوشتید گیم اسپات
5. این جمله از کجا اومد؟ "شاید شنیدن این سخن برای طرفداران بازی خوشایند باشد ولی بعد از Fumito Ueda از سونی معلوم بود این بازی بعد از این همه سال پایان خوشی نخواهد داشت ."
6. تاپیک قفل شد چون مشابه این خبر دیشب تو سایت ارسال شد اما بعد از چند وقت تکذیب شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or