GameStop: نمایش Call of Duty: Ghosts فوق العاده بود

RattleSnake

کاربر سایت
69615432012506627049.png

Call of Duty: Ghosts چندی پیش به صورت رسمی تایید ولی نمایش رسمی از گیم پلی خود برای عموم نداشته است. Call of Duty: Ghosts قبل از تایید رسمی توسط چند خورده فروشی به طور غیررسمی تایید شده بود.

این بازی قرار است در 21 می در نمایش Xbox جدید از سوی مایکروسافت به صورت کامل به نمایش گذاشته شود.

حال رئیس خرده فروشی Gamestop در توییر خود بیان کرده است:"
استدیو Infinity Ward با Call of Duty: Ghosts کارزیرکانه‌ای کرده است. Call of Duty: Ghosts واقعا فوق العاده بود. این بازی معرف یک استاندارد جدید است."

بزودی ما شاهد نمایش رسمی از سوی Activision خواهیم بود.

Infinity Ward بازی Call of Duty: Ghosts را برای PC،PS3 و Xbox 360 تایید کرده است و هنوز هیچ پلتفرم نسل بعدی برای این بازی تایید نشده است همچنین تاریخ عرضه بازی نیز مشخص نشده است.

منبع

کم کم دارید به حرف های من میرسید
این همون چیزیه که من در موردش صحبت میکردم البته اینم نیست cod
همچنان منتظر cod نسل بعد

استدیو Infinity Ward با Call of Duty: Ghosts کارزیرکانه‌ای کرده است. Call of Duty: Ghosts واقعا فوق العاده بود.
این بازی معرف یک استاندارد جدید است.
:bighug:
پ.ن:منتظر سقوط باشین اهاااان:))

بعضیا چش ندارن ببینن:دی
الان BF بازا میان ترول میکننش:دی

یک حسی بهم میگه این CoD میخواد با انجین جدیدش بترکونه و BF ـو نابود کنه:دی
البته هر سال BF نمیتونه رقیب CoD بشه ولی بازم:دی

حالا درسته cod بزرگه ولی بهتره فیلم هندیش نکنیم
bfهم بزرگی خودشو داره

یه نمونه از تنوعی که میشه تو بازی FPS اونم COD پیاده کرد چی میتونه باشه مثلا ؟؟؟
همه میگن تنوع یه نمونشو بهم بگین واقعا میخوام بفهمم چیه ؟؟

شاید بشه نظراتتون رو باهاشون در میون گذاشت وصنعت گیم رو متحول کرد. جدی میگم.

وقتی GS میگه

و همچنین

بهتر این نظرات شخصی فان رو پیش خودمون نیگه داریم :yes:

اونا حرف زیاد میزنن . مثل سالهای قبل . برو خبرهای سال قبل همینا رو بخون . مهم گیم پلی بازی هست که زمانی تو اوج بودو الان ته دره هست . بازی ارخ فقط تغییراتی داشت که امیدوار کننده بود و شاید تغییرات کامل وتو این شما ببینیم . کلا از وقتی که infinity war از این سری جداشده ، CALL OF تقریبا خراب شده ( به غیر از نسخه آخر ) .

اون سیستم هوش مصنوعی و سرباز سازی رو هم یادم نمیره که treyarch مد کرد . خودشم این سیستم و تو Black Ops II برای همیشه از بین برد . از نظر خلاقیت و تنوع از infinity war بهتره ، اما از نر استفاده از تکنولوژی و صحنه های سینماتیک اصلا به infinity war نمیرسه . اما قضیه این نسخه کاملا فرق میکنه . رو این نسخه Infinity Ward ، Neversoft و Raven Software کار میکنن . یعنی 3 تا استدیو دارن این بازیو میسازن که شاید دلیلش گستردگی و عظمت بازی باشه . شایدم هر تیم وظیفه ساخت این بازی روی پلتفرم های مختلف روداشته باشه . مثلا Neversoft برای کنسولهای نسل جدید ، Infinity Ward برای کنسولهای فعلی و PC و Raven Software هم برای WIIU داره بازی رو میسازه .

به هر حال فقط گفتم امیدوارم شاهد تغییرات عالی ای تو بازی باشیم .

آره،کلا همه مرض دارن الکی از این بازی ایراد می گیرن،خب اگه بازی تکراری نسازن که کسی مشکلی نداره،من خودم COD 2 و MW رو جزو بهترین FPS هایی میدونم که بازی کردم ولی بعد از MW فقط کپی نسخه های قبلی بود.اگه بتونن دوباره MW رو تکرار کنن من خودم دوباره بر میگردم به COD
BF هم داره به درد کپی کردن دچار میشه چون تریلر نسخه چهارمش انگار همون نسخه سوم بود با گرافیک بهتر،تنها دلیل خریدش میتونی مولتی پلیر بازی باشه

آره،کلا همه مرض دارن الکی از این بازی ایراد می گیرن،خب اگه بازی تکراری نسازن که کسی مشکلی نداره،من خودم COD 2 و MW رو جزو بهترین FPS هایی میدونم که بازی کردم ولی بعد از MW فقط کپی نسخه های قبلی بود.اگه بتونن دوباره MW رو تکرار کنن من خودم دوباره بر میگردم به COD
BF هم داره به درد کپی کردن دچار میشه چون تریلر نسخه چهارمش انگار همون نسخه سوم بود با گرافیک بهتر،تنها دلیل خریدش میتونی مولتی پلیر بازی باشه
خیلی مشکل پسندن دوستان:دی
چرا همیشه باید دنبال تنوع بگردیم آخه؟؟
مهم لذت بردن از بازیه!

الان خودم فن CoD هستم و کاملا قبول دارم از نسخه MW2 به بعد کلا تکراریه بازی ولی برا من هر سال همین CoD تکراری رو بیارن و مراحل و داستانشو تغیر بدن بازم دوست دارم!
آخه اون حسی که با شوتینگ توی یک سری FPS دارم توی هیچ بازی دیگه ای ندارم نهFC3 نهBF نهMoH نه... اصلا یک کیف دیگه ای میده تیر اندازی توی CoD :دی

البته امسال انجین تغیر کرده 100 درصد شاهد یک سری چیزای جدید خواهیم بود از جمله گیم پلی جدید

خیلی مشکل پسندن دوستان:دی
چرا همیشه باید دنبال تنوع بگردیم آخه؟؟
مهم لذت بردن از بازیه!

الان خودم فن CoD هستم و کاملا قبول دارم از نسخه MW2 به بعد کلا تکراریه بازی ولی برا من هر سال همین CoD تکراری رو بیارن و مراحل و داستانشو تغیر بدن بازم دوست دارم!
آخه اون حسی که با شوتینگ توی یک سری FPS دارم توی هیچ بازی دیگه ای ندارم نهFC3 نهBF نهMoH نه... اصلا یک کیف دیگه ای میده تیر اندازی توی CoD :دی

البته امسال انجین تغیر کرده 100 درصد شاهد یک سری چیزای جدید خواهیم بود از جمله گیم پلی جدید

خوشم میاد اهل اعترافی مجید :d منم فقط CALL OF و واسه جذابیت سینماتیک و بخش SPACE OPS بازی میکنم . یه جورایی اصلا حس دوبار رفتن وتو ادم ایجاد نمیکنه :d

از کی تا حالا خــُرده‌فروش‌‎ها در مورد بازی نظر می‌دن؟ :d

خدمت دوستان عرض کنم GameStop با GameSpot فرق می‌کنه‌ها:d

پ ن : بازی خیلی خوب خواهد بود، گرافیکش هم عالی خواهد بود، گیر بی‌خود ندید به ما :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or