Gamescom 2019 : اولین نمایش حالت HORDE در بازی GEARS 5

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
YT_Thumb_IX_1920x1080_Final_nosnipe-300x169.jpg

کنفرانس شرکت مایکروسافت ساعت 19:30 دقیقۀ امشب آغاز شد و در دو ساعت ، عناوین مختلفی نمایش داده شد. طی این کنفرانس حالت جدیدی از بازی مورد انتظار GEARS 5 با نام HORDE Mode نمایش داده شد که در این حالت هیچ خط داستانی یا تریلر سینمایی وجود ندارد و بازیباز به همراه هم تیمی‌های خود بصورت چندنفره، با موج‌های زیادی از دشمنان مواجه خواهند شد. همچنین در این حالت مبارزه با باس‌های مختلف هم وجود دارد که نابودی آنها نیازمند کار تیمی هماهنگ است. در این حالت برای هر شخصیت قابلیت‌های زیادی تعریف شده است و بازیبازان می‌توانند با همکاری هم و با استفادۀ به‌موقع از قابلیت‌های مختلف خود، موج عظیمی از دشمنان را از بین ببرند.
Melee Attack یا مبارزات تن به تن و نزدیک متنوعی هم برای عنوان GEARS 5 تعریف شده است که می‌تواند کارایی زیادی داشته باشد. طی نمایش این بازی در کنفرانس شرکت مایکروسافت، شاهد قابلیت‌های زیادی برای شخصیت‌های مختلف بازی نظیر...

Continue reading...

من متاسفانه خونه نبودم الان تازه دارم نمایشا رو میبینم بشدت از تریلر گیرز خوشم اومد بنظرم راحت میتونه بهترین گیرز تا به الان باشه. البته با توجه به سلیقه من. بشدت با وایبی که از بازی میگیرم حال میکنم

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
من متاسفانه خونه نبودم الان تازه دارم نمایشا رو میبینم بشدت از تریلر گیرز خوشم اومد بنظرم راحت میتونه بهترین گیرز تا به الان باشه. البته با توجه به سلیقه من. بشدت با وایبی که از بازی میگیرم حال میکنم
GEARS 5 در این نمایشگاه بعنوان بهترین بازی ایکس باکس انتخاب شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or