GameLand Magazine / شماره چهارم / خرداد ماه 90

LEBRON JAMES

کاربر سایت
به نام خدا

elpcx8vgcdlc77mijbee.jpg

سلامی گرم و صمیمی به همه خوانندگان محترم و دوستان ما در انجمن بازی رایانه. مطابق روند هر ماه شماره چهارم مجله خودتان یعنی گیم لند را آماده ساخته ایم. امید است که از آن لذت ببرید.
این شماره به علت عرضه بازی های درجه یک مجبور به تغییراتی در برخی قسمت های مجله شدیم که از شماره آتی به حالت اول باز خواهد گشت. همچنین امیدواریم از سورپرایز ما ( نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران ) به اندازه کافی خوشتان آمده باشد.
منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان در فروم بازی سنتر هستیم.​

لینک دانلود مجله :

با تشکر مدیریت گیم لند.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber and voyage
بخش اخبار خوب بود.
پیشنمایش L.A.NOIR رو فقط خوندم که عالی بود.
نقدا ضعیف بود و نقد SHOUGON و O:FP بسیار ضعیف بودن اصلا جالب نبودن.نقداتون این شماره بدجوری پسرفت کرده بنظر م خیلی هول هولکی و سریع نقد کردین و مولتی پلیرم اصلا بررسی نمیکنید.
مطالب این شماره زیادی تحت تاثیر این نماشگاهه قرار گرفته.
زیادی دیگه ازز نمایشگاه گزارش تهیه کردید و مصاحبه کردید.من رفتم نمایشگاشون چنگی به دل نمیزد.

در کل خسته نباشید و ممنون.

بخش اخبار خوب بود.
پیشنمایش L.A.NOIR رو فقط خوندم که عالی بود.
نقدا ضعیف بود و نقد SHOUGON و O:FP بسیار ضعیف بودن اصلا جالب نبودن.نقداتون این شماره بدجوری پسرفت کرده بنظر م خیلی هول هولکی و سریع نقد کردین و مولتی پلیرم اصلا بررسی نمیکنید.
مطالب این شماره زیادی تحت تاثیر این نماشگاهه قرار گرفته.
زیادی دیگه ازز نمایشگاه گزارش تهیه کردید و مصاحبه کردید.من رفتم نمایشگاشون چنگی به دل نمیزد.

در کل خسته نباشید و ممنون.

ممنون از نظرتون.
این شماره به علت امتحانات اعضای تحریریه یه مقداری مشکل برامون پیش اومد انشالله از شماره بعد تمامی این مشکلات بر طرف میشه.

مثل همیشه عالی بود و خیلی از مشکلات شماره قبل رفع شده بو . به همه دوستان پیشنهاد میکنم دانلود کنید که بدجور از دستش میدید چون واقعا عالیه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or