Gameinformer : آیا شما بازی های بد را انجام می دهید؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
This_is_Bad_jpg_321x311_q95.jpg

وبسایت Gameinformer تاپیکی ایجاد کرده است که بسیار جالب می باشد!دو بازی Ride to Hell: Retribution و F&F جدید که به تازگی امسال عرضه شدند را میتوان با متاهای 23 و 24 یکی از ضعیف ترین بازی ها دانست.اما جدا از مباحث فنی میزان تفریح نیز در همان بازی اول نباید نادیده گرفته شود به طوری اعضای Gameinformer کل شب را بیدار مانند و بازی را Live Stream کردند.حال نظر شما پیرامون این گونه بازی ها چیست؟چرا یک بازی نظیر Postal 2 در وبسایت Gamespot نمره 2 را دریافت می کند در حالی که کاربران نمره 10 و 8 می دهند؟چرا Dead Island Riptide را با وجود داستان و شخصیت های بی رمق و گیم پلی تکراری هنوز هم خیلی ها دوست دارند؟و ...
خود شما امکان دارد چنین باشید؟یعنی یک بازی ضعیف را به خاطر سرگرم کننده بودن و یا دلایل دیگر غیر از مباحث فنی باز هم حاضرید انجام دهید؟

اصلا
چون وقتم محدوده و بازی های تاپ رو هم بزور بازی میکنم :(
چه برسه به بازی های زیر متای 60 - 70

باید ببینیم از چه لحاظ بده از لحاظه چیزش :-o اگه چیزش باشه که ما قطعا میخریمش.=))
اما اگه گرافیک نداشت نمیدونم محتوای داستانش الکی بود به هیچ وجه نمیگیریم=;

بازی بد خب بده ! . ممکنه سلیقه ای باشه ولی وقتی همه ی کاربران ردش کنن و بگن بده حتما ارزششو نداره . ولی در مورد نمره های سایتها فرق میکنه قضیه . مثلا سایت گیم اسپات به همه ثابت شده بی انصافه و نمره هاش جهت خراب کردن بازیاست تا نظر بازیسازارو واسه خرج کردن متا جلب کنه . پول پرسته واسشم مهم نیست .یک مثال میزنم بازی resident evil 6 از سایت گیم اسپات 4.5 گرفته . آیا باید بازی بدی تلقی بشه ؟؟؟ چون سایتهای معروف زیر 8.5 بهش ندادن . درسته مشکلاتی داشت ولی منی که فن رزیدنتم با ناامیدیم آخرش گفتم 8 حقشه .

بازیا همه سرگرم کننده ان ، ممکنه برای شما یک بازی بد دیده بشه ولی برای دیگری خیر . اونم بخاطر اقتضای سنه . اون بازی ای که دو گرفته ممکنه برای آدم 20 یا 30 ساله کسل کننده باشه ولی برای یه بچه ی 10 ساله ممکنه سرگرم کننده باشه . بنظر من در نمرات خیلی از سایتها بی انصافن و سرکرده ی همشون گیم اسپاته .

Wanted : Weapons of Fate رو یکی از بدترین بازی ها بوده ولی به شخصه خودم بازی کردم و لذت بردم هر چند اگه میخواستم از دید فنی نگاهش کنم لیاقتش همون نمرات بوده ولی خب برام لذت بخش بود .

در کل 90 درصد مواقع بازی نمیکنم و سعی میکنم هیچوقتم طرف چنین بازی هایی نرم ولی بعضا بودند بازی های که بسیار بد بودند و بصورت اتفاقی بازی کردم و لذت بخش بودند .

:dمن که کلا خیلی کم بازی میکنم..مخصوصا تو این مدت که واسه کنکور میخوندم..که اصلا بازی نمیکردم...

بازیـــی های شاخو حال ندارم چه برسه به بازی های بـــد

گاهی اوقات بعضی بازی های داغون هم باحال میشن
باگ هاشون اغلب خنده داره یا هرچیزی کلا تو این بازیا برای سوژه کردنتو جمع رفقا پیدا میشه :دی

البته این سوال برای ما نباید مهم باشه چون ما که پول نمیدیم :دی برا اونا مهمه ک بازیا رو اوریج میخرن.
ولی من ب شخصه بازی ک نمرش زیر 7 باشه حال نمیکنم و نمیخرمش.
ولی کلا بازی ی چیز سلیقه ای مثلا من با dishonord اصن حال نکردم ولی با spec ops خیلی حال کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or