Game Informer: فردا بازی فاش خواهد شد که هوش از سرتان خواهد برد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Game-Informer-logo.jpg

درود.

مجله معتبر Game Informer دست به معرفی بازی‌های بسیاری زده است. دیشب نیز آقای Andy McNamara سردبیر سایت GI در صفحه Twitter خود به بازی نسل جدید و انحصاری اشاره کرد که قرار است به زودی روی صفحه این مجله قرار گیرد. وی در صفحه توییتر خود اذعان نمود:

"باید این مورد متذکر شوم که قردا ساعت 11 صبح (شب ما) کاور مجله نشان داده خواهد شد. بازی فقط برای نسل بعد که می‌توانم بگویم هوش از سرتان خواهد برد."

وی همچنین در آپدیتی در همین صفحه اذعان کرده به دنبال این عنواینی چون Half Life 3, Gears of War و God of War نباشید.

وی در جواب این سوال که منظورش از "نسل جدید" چیست؟ پاسخ داد، فردا نوع پلتفرم را نیز خواهید فهمید. پس دقیق مشخص نیست این بازی برای گدام دستگاه باشد. احتمال اینکه عنوان اختصاصی برای PC نیز باشد بسیار است.

هر چند هنوز نام این بازی یا هر چیز دیگری که هست فاش نشده، ولی برخی از خبرگذاری ادعا کرده‌اند از نوشته‌های مک نامارا می‌توان فهمید این کاور مخصوص یک بازی احصاری نسل جدید باشد.
کاور ماه فوریه مجله GI برای بازی Evolve هست که پاییز امسال برای PC , PS4 , X1 میاد. ناشر بازی 2K Games و بازی سبک شوتر علمی تخیلی رو داره.
evolve_coverreveal610.jpg

Twitter

Twitter 2

آخرین ویرایش:
انحصاری Pc نمیشه پس..!!
ما هوشمون سره جاش میمونه لااقل..!!:|

اشاره ای نشده که حتما برای کنسول هست. احتمال هم داره برای PC باشه.

فرهاد جان با عرض پوزش بايد بگم كه شرمندم كه بايد باهات مخالفت كنم به ترجمه ي خودت دقت كن گفته نسل جديد پس بايد يا مولتي باشه يا انحصاري كنسول از اين دو حالت خارج نيست چون نسل براي PC بيمعناست

آرش جان توییت در همین مورد هم بود که تو صفحه اول الان گداشتم. سایتای دیگه رو هم میدیدم این احتمال که برای pc هم باشه هست. چون اشاره ای به کنسول نکرده

وی در جواب این سوال که منظورش از "نسل جدید" چیست؟ پاسخ داد، فردا نوع پلتفرم را نیز خواهید فهمید. پس دقیق مشخص نیست این بازی برای گدام دستگاه باشد. احتمال اینکه عنوان اختصاصی برای PC نیز باشد بسیار است.

آخرین ویرایش:
حيف كه گفته فاش بشه وگرنه صد در صد ميگفتم اطلاعات جديد از Order خواهد بود ولي ميشه تا 99 درصد مطمئن بود انحصاري سونيه به سيس مايكرو انحصاري هوش بر نميخوره. هر چي داشتن تو E3 رو كردن. حدس خودم IP ي جديد سانتاست:bighug:

اشاره ای نشده که حتما برای کنسول هست. احتمال هم داره برای PC باشه

فرهاد جان با عرض پوزش بايد بگم كه شرمندم كه بايد باهات مخالفت كنم به ترجمه ي خودت دقت كن گفته نسل جديد پس بايد يا مولتي باشه يا انحصاري كنسول از اين دو حالت خارج نيست چون نسل براي PC بيمعناست

آخرین ویرایش:
یعنی امکان داره فردا GOW 4 معرفی بشه؟ :eek:

البته این عناوینی که مثال زده شده، کلی مانور و تبلیغ قبلش میشه کرد روشون، پس این قضیه شاید غیر ممکن باشه. ولی چیزی که من فکر میکنم اتفاق بیفته تیتر مجله عکسی از Gears of War ــه با لوگوی PS4 بالاش :دی
وی همچنین در آپدیتی در همین صفحه اذعان کرده به دنبال این عنواینی چون Half Life 3, Gears of War و God of War نباشید.
:|
بخونین لااقل خبر رو...

حيف كه گفته فاش بشه وگرنه صد در صد ميگفتم اطلاعات جديد از Order خواهد بود ولي ميشه تا 99 درصد مطمئن بود انحصاري سونيه به سيس مايكرو انحصاري هوش بر نميخوره. هر چي داشتن تو E3 رو كردن. حدس خودم IP ي جديد سانتاست:bighug:

با اینکه خود منم از سانتا انتظار ایپی جدید دارم، ولی انصافن فکر GOW 4 هم لرز میندازه به جون آدم :دی

نمیگم که فردا معرفی شه، کلا بازیه بعدیه سانتا رو میگم
من خودم از ارادتمندان حضرت كريتوس فقيدم ولي قبول كن كه فعلا وقتش نيست ايشون زده همه ي خدايانو ناكار كرده:دی ديگه بايد بره زن بگيره تا حالا زن جديدشم يه بلايي سرش بياد و در صدد كشتن خدايان جديد بر بياد طول داره

آخرین ویرایش:
اگه نباید منتظر بازیای گنده با گرافیک فک برانداز و پرهزینه باشیم پس چیزی نمی مونه جز:

31462993071585928642.jpg

شرمنده، ادیت شد :دی

کاش جای این کارا The Order رو یه نمایش درست حسابی بدن :(
The Order که اوندفعه 10-11 صفحه ای بهش اختصاص داده شد، برای نمایش بعدی سونی باید یه حرکتی بره :|
یا هم به امید مجله های PS باشیم،شاید که 4تا اطلاعات و عکس جدید گذاشتن:((
---
این بازی هم هرچی که خواهد بود،امیدوارم باب دل اینجانب باشد:-" ترجیحا FPS هم نباشه! :d

یهویی سیم سیتی جدید یا یه بازی برای نسل جدید اسمارت فونها معرفی میشه :|
آنچارتده و اینم بوکمارک کنید که اگه نبود من براتون 6 ماه اشتراک گلد میگیرم :| ! ( شرط بندیو :| )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or