Game Informer: آشکارسازی با یک داستان بسیار بزرگ و مقاله‌ای 20 صفحه‌ای فردا

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود.

مجله معتبر Game Informer که چندی پیش به معرفی بازی‌هایی چون Evolve و Shadow of Mordor دست زده بود، از قرار معلوم امشب نیز می‌خواهد دست به همچین کاری بزند. آقای Andy McNamara و Andrew Reiner در صفحه‌های توییتر خود این مطلب را اذعان کردند و همانطور در عکس زیر شاهد هستید، مک نامارا اذعان کرده، آشکارسازی در فرداست.این یک داستان بسیار بزرگ است به مقاله‌ای 20 صفحه‌ای. شایان ذکر است طبق خبر این عنوان شب (صبح به وقت ما) صورت می‌گیرد.
هنوز دقیق مشخص نیست این چه چیزی می‌تواند باشد ولی امیدواریم با داشتن 20 صفحه مقاله عنوانی در خور پسند باشد.

43484695740891883193.jpg

کاور ماه مارچ مجله GI بازی MGSV می‌باشد.

آخرین ویرایش:
احتمال داره The Order باشه با توجه به اینکه امروز یه گیم پلی 40 دقیقه ای قراره از این بازی پخش بشه.

کوانتوم بریک هم میتونه باشه....

یه جو بدم !؟ :-/ :دی
میدونید خیلی از معرفی بازی های Bethesda توسط GI بوده ؟! :دی
هر سری GI رونمایی داره من میرم تو مُد 8-> هرچند که میدونم احتمالش کمه :(

احتمال داره The Order باشه با توجه به اینکه امروز یه گیم پلی 40 دقیقه ای قراره از این بازی پخش بشه.

کوانتوم بریک هم میتونه باشه....
از چه بازی قراره گیم پلی 40 دقیقه ای امروز رلیز بشه؟!
ویرایش:سرچ کردم ...چه طور من بی خبر بودم؟!:|
The order 1886: 40 minutes gameplay presentation for the press tomorrow ! - NeoGAF

آخرین ویرایش:
ایا میدونید کایزر چه مقدار چلوکباب به کاربرای سایت بدهکاره ؟ :دی
:shocked:
مگه Fallout 4 معرفی شد و کسی خبرش رو داد و من چلوکبابش رو ندادم ؟ :|
چلوکباب تو انقدر مدعی داره که اخر سر به هیچ کس نمی رسه. از نفر اولی که شایعه f4 زد تا همین خبر و خبر رسمی می تونند مدعی بشند. :دی
چرا به صاحابش میرسه :>

آخرین ویرایش:
چلوکباب تو انقدر مدعی داره که اخر سر به هیچ کس نمی رسه. از نفر اولی که شایعه f4 زد تا همین خبر و خبر رسمی می تونند مدعی بشند. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or