Gabe Newell و اينبار شکايت از XBOX360

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
TeamXbox.com:

73951_hs.jpg

Computer Gaming World با اين آقا که خودشم نميدونه چی ميخواد مصاحبه اي رو انجام داده
که در شماره هفته بعدی اين مجله به صورت کاملتر چاپ ميشه اين مصاحبه
اين آقا که سازنده Counter-Strike و HL2 هستش
اون ميگه که با تعدادی از هواداران اين کنسول صحبت کرده و هيچکدومشون زياد رازی نبودند و زياد هواداران اين کنسول خوشحال نيستند
و اين کنسول وضع رو حتی باعث شده بدتر هم بکنه ..
همچنين اون اعتقاد داره که سازندگان بازيها با Hard Drive کنسول مشکل دارند و نميتونن به اون اعتماد کنند
و يه سری حرف هايی از اين قبيل ..
PS: اگه شنيديد کنسول جديد معرفی کرده تو اين روزها زياد ازش تاجب نکنيد :biggrin1:
ولی يه جورايی منم باهاش موافقم ، کنسول های نسل جديدی زياد توفيق خاصی نداشتن و ميتونستند بهتر هم باشند

تقصیر خودتونه .. میخواستین Halflife رو برای کنسول عرضه نکنید که ... !

بد عادت شده .. فکر کرده همه مردم مثل بازیکنان CS / HL اند .. حالا بکش :biggrin1:

همچنين اون اعتقاد داره که سازندگان بازيها با Hard Drive کنسول مشکل دارند و نميتونن به اون اعتماد کنند
حالا Gabe Newell از این موضوع ایراد گرفته یا اون سازنده ها ایراد گرفتن؟! :)
اون سازنده ها اسم ندارن؟
تا الانش که این موضوع مطرح نشده از کجا فهمیده "فقط" سازنده ها با هارد 360 مشکل دارن یعنی خودش مشکل نداره؟
بعدم اینکه هر چی بود من نفهمیدم شکایتش چیه!!

News Title:

Gabe Newell: Xbox 360 Makes My Life Worse

OK ?

رضا جان تو اين متن خبري كه گذاشتي من عدد 360 رو نمي بينم ! قضيه چيه ؟:biggrin1:
شکایتش کجاش بود؟! /:)

یکی به من نشونش بده...:biggrin1:

اين جمله ايست از صحبت های اين آقا در جواب نکته سنجی شما که نتونستی خوشبختانه ايراد بگيری

Microsoft employee isn’t happy about the fact that developers can’t rely on the Xbox 360 hard drive

حالا Gabe Newell از این موضوع ایراد گرفته یا اون سازنده ها ایراد گرفتن؟! :)
اون سازنده ها اسم ندارن؟
تا الانش که این موضوع مطرح نشده از کجا فهمیده "فقط" سازنده ها با هارد 360 مشکل دارن یعنی خودش مشکل نداره؟
بعدم اینکه هر چی بود من نفهمیدم شکایتش چیه!!

شکايتشم تو همون پست اول نوشتم خيلی ساده که معنی همون title اصلی خبر هست ..

میدونید من حرف این آقا رو فهمیدم چون خودمم همین حس رو دارم .
حرفش تو یه جمله میشه این :
هیچ کدام از این کنسولها کامل نیستن .
که به نظر من کاملاَ درسته .;)لطفاَ از من انتقاد نکنید این نظر خودم بود .

سلام
ببخشيد قصد ندارم پست اسپم داده باشم و فقط براي عوض شدن فضاي تاپيك بوده
ولي فكر كنم اين Gabe Newell امسال هر 30 روز رو روزه گرفته يكم دچار اختلال شده!:biggrin1::confused:

بابا یه راست بیاد بگه:نه 360 نه PS3 فقطPC دیگه!!:biggrin1:این آقا ظاهرا میونش با PC خیلی خوبه چون تا حالا اکثر بازیهای Valve برای PC بوده.یادم میاد جان کارمک هم همیشه به برتری PC اظهار می کرد ولی مثل Gabe Newell نتونست دوام بیاره و از سود بالای کنسولها استفاده نکنه.

بابا یه راست بیاد بگه:نه 360 نه PS3 فقطPC دیگه!!:biggrin1:این آقا ظاهرا میونش با PC خیلی خوبه چون تا حالا اکثر بازیهای Valve برای PC بوده.یادم میاد جان کارمک هم همیشه به برتری PC اظهار می کرد ولی مثل Gabe Newell نتونست دوام بیاره و از سود بالای کنسولها استفاده نکنه.
نکه کارمک هم اینکار رو نکرد!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or