g.i joe :the rise of the cobra_x360

نمره هاش شاهکار بوده ! GT داده 3.5 اگه درست گفته باشم ! به نظر بازیه جالبی میامد ولی خب ... !

ولی بازم دوست دارم بگیرم ببینم چجوریاس !

این بازی یه قلید محض و کورکورانه از شاهکاری به اسم DMC هست که مثلا خواسته با ترکیب اسلحه و شمشیر یه بازی جذاب درست کنه که صد البته هم ناموفق بوده . اول از همه اینکه گرافیک بازی به شدت اوت هست . دشمنان بازی هم با هم مو نمیزنن .مراحل بازی هم بسیار یکنواخت و خسته کننده هستن. به نظر من که پولتون رو با این بازی تو چاه نریزین .

فکر کنم از اسمش بشه متوجه شد که چه شاهکاری میتونه باشه

اسمش چه ربطی میتونه به بازی داشته باشه؟؟ این بازی ها هم مثل امثال خودش (iron Man) که از روی فیلم اونم توی چندین ماه درست میشن از آب در اومده.

خود فیلم تا جایی که فعلا تبلیغاتشو دیدیم یه فیلم پر هزینه و به احتمال خیلی زیاد خوب هستش. جلوه های ویژه فیلم واقعا جالب از کار در اومدن. در کل نمیتونید خوب بودن یه بازی رو به اسمش ربط بدید. ;)

خود فیلم تا جایی که فعلا تبلیغاتشو دیدیم یه فیلم پر هزینه و به احتمال خیلی زیاد خوب هستش. جلوه های ویژه فیلم واقعا جالب از کار در اومدن. در کل نمیتونید خوب بودن یه بازی رو به اسمش ربط بدید. ;)

فيلمش حدودا 170 ميليون دلار هزينه داشته !!!!

فکر کنم با توجه به اطلاعاتی که دارم از فيلمش نزديک 230 تا 235 ميليون بفروشه

فکر کنم از اسمش بشه متوجه شد که چه شاهکاری میتونه باشه
lol ... bullsh*t

واسه هر بازی اشغالی که نباید تایپیک زد:cheesygri

شايد بازيش از کيفيت خوبی برخوردار نباشه ولی بايد اينو در نظر گرفت که کلا اسم G I JOE کم اسمی نيست

کارتونش که يکی از بهترين ها بود هميشه
فيلمش هم که توی اين چندروزی 56 ميليون دلار فروخته...
بازيش هم مطمئن باشيد نيومده رکورد بزنه...اين بازی 1 ميليون نسخه هم بفروشه خيلی هست !!!!

مطمئن باشيد خواهد فروخت... چون فيلمش عنوان بزرگيه... بازيش هم رده سنيش کم هست و مخاطب هاش زياده!

شايد بازيش از کيفيت خوبی برخوردار نباشه ولی بايد اينو در نظر گرفت که کلا اسم G I JOE کم اسمی نيست

کارتونش که يکی از بهترين ها بود هميشه
فيلمش هم که توی اين چندروزی 56 ميليون دلار فروخته...
بازيش هم مطمئن باشيد نيومده رکورد بزنه...اين بازی 1 ميليون نسخه هم بفروشه خيلی هست !!!!

مطمئن باشيد خواهد فروخت... چون فيلمش عنوان بزرگيه... بازيش هم رده سنيش کم هست و مخاطب هاش زياده!

پس قضیه E.T که برای آتاری اومد رو داره و سازنده هاش گفتن فیلمش خدایه بازیش هم فروش میکنه ؟ و کاملا آشغال و فقط برای پوله ... :sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or