Fumito Ueda، خالق Shadow of the Colossus و Ico استدیو مستقل خود را معرفی کرد

Hamid Payne

کاربر سایت
004_thumb5.jpg

کارگردان و خالق عنوان The Last Guardian یعنی Fumito Ueda در تابستان سال گذشته استدیو جدیدی به نام genDESIGN را تاسیس کرده است.
طبق صحبت هایی که در توییتر انجام شده، Ueda اعلام کرد که تیم جدیدش را سازنده های Ico و Shadow of the Colossus تشکیل داده اند. وی در مورد هدف تاسیس این استدیو جدید به جابجایی مرز بازی ها اشاره کرده است.

m5ru_gen-design.jpg

Fumito Ueda Formed a New Studio With Ico/Shadow Devs - IGN

آخرین ویرایش:
اون عکسا مربوط به بازی جدیدشونه؟ یه چیزی پارسال نشون دادن به عنوان بازی جدیدشون این همونه؟

امیدوارم روال بازی سازیشون به سرعت جلو بره و بتونیم توی همین نسل بازم یه شاهکار ازشون تجربه کنیم.

من دوست دارم یک لحظه جای کارکنای این استودیو باشم.:(

وی در مورد هدف تاسیس این استدیو جدید به جابجایی مرز بازی ها اشاره کرده است.

فقط کافیه TLG بترکونه, اون موقع فامیتو بخواد بازی در مورد جابجایی مرزهای پرورش شلغم تو کیک استارتر بذاره مردم میلیونی بهش کمک میکنن.:d

آخرین ویرایش:
اون عکسا مربوط به بازی جدیدشونه؟ یه چیزی پارسال نشون دادن به عنوان بازی جدیدشون این همونه؟

امیدوارم روال بازی سازیشون به سرعت جلو بره و بتونیم توی همین نسل بازم یه شاهکار ازشون تجربه کنیم.
تصاویری که تو پست اول هست؟ راستش من اطلاع دقیقی ندارم (هیچ منبعی به کار جدیدشون اشاره نکرده) ولی احتمالا تصویر اول که همون نگهبان TLG هست اما تصویر دوم تو سایت رسمی بازی قسمت "Works" قرار گفته .... تو این قسمت (Works) چند تا تصویر از The Last Guardian گذاشته و پایین ترش چند تا نقظه گذاشته و زیر "And more" تصویر رو قرار داده ... احتمال داره کار جدیدشون باشه، خیلی هم شبیه لوگو استدیو هست :

topLOGO_nidan.png

چقدر خوب میشه که همه بتونن بازیهای Ueda رو تجربه کنن. اونوقت دیگه شاهد نظراتی مثل "Ueda فقط یک کارگردان معمولی هست" نخواهیم بود.

کسایی که Xone دارن میخوان بازی بعدی Ueda (بعد از TLG) رو تجربه کنن ، فک کنم باید خیلی صبر کنن؟
این یوشیدا تا TLG رو تحویل نگیره از یودا نمیزاره برن سراغ بازی ـه بعدی که : D اینا هم که کلا دیر بازی میسازن

من هنو باورم نمیشه بالاخره تریلر In-game از TLG رو دیدم:-< از تریلرای این بازی اندازه 4 تا بازی خاطره دارم فقط :)) زودتر بیاد , پیر شدیم :|

انتظار Xbox فن ها برای عرضه بازی های بعدی این استدیو بصورت مولتی پلتفرم مثل انتظار PS فن ها از Remedy برای عرضه مولتی پلتفرم عناوین بعدیشه
حله ؟ :d

انتظار Xbox فن ها برای عرضه بازی های بعدی این استدیو بصورت مولتی پلتفرم مثل انتظار PS فن ها از Remedy برای عرضه مولتی پلتفرم عناوین بعدیشه
حله ؟ :d
خوب این اگر نمی خواست که برای بقیه پلتفرم ها بازی بسازه چرا از سونی اصلا جدا شد؟!:دی
لازم به ذکر که اصلا از طرف سونی هم تحت فشار نبود که بازی هاشو زودتر تموم کن و از این حرفا!:دی
بیشتر فکر می کنم دلش می خواسته که مستقل بشه
قضیه رمدی هم کامل فرق میکنه اصلا شبیه نیستن،نمی دونم چطور مثال زدی!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or