FUEL

به نظر شما این بازی چگونه عمل خواهد کرد؟

• عالی

رای‌ها: 5 27.8%
  • خوب

رای‌ها: 9 50.0%
  • متوسط

رای‌ها: 3 16.7%
  • ضعیف

رای‌ها: 1 5.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    18

Insomniac

کاربر سایت
uc7gkao61ktlgvf416q.jpg

رقابتی مرگ آور برای بدست آوردن سوخت در جاده های خاکی شامل صد ها نوع مانع با سرعتی بسیار بالا برای هر بازیبازی جالب است. جاده هایی که هر لحظه ممکن است مورد اصابت ده ها آذرخش قرار گیرند و یا گردبادی هر چیزی را که بر روی آن ها وجود دارد را به آسمان پرتاب کند. این حوادث را می توان دلیل خوبی برای نبودن مردم عادی در مساحت 5,560 مایل مربعی این بازی (که خود رکورد بزرگترین مساحت قابل بازی، بازی های کنسولی را شکست) دانست!

در Fuel شما با مساحتی بسیار بزرگ که تا به حال تجربه رویارویی با آن را نداشتید روبرو خواهید شد. در Fuel با زمین های مسطح آسفالت و همزمان زمین هایی خاکی با انواع و اقسام مانع ها روبرو می شوید. در Fuel گرافیکی جذاب و خیره کننده با جزییاتی ریز مانند گرد و غبار موجود در هوا و سطح دیدی تا حدود 2,500 مایل مربع روبرو می شوید. شما در Fuel علاوه بر گرافیکی خیره کننده و مساحتی بسیار بزرگ، تجربه رانندگی با 74 نوع وسایل نقلیه شامل انواع ATV، موتورسیکلت، Monster Truck، Buggy، SUV و غیره را خواهید داشت. گیم پلی در این بازی بسیار جالب است به طوری که هنگامی برای رانندگی در یک جاده آسفالت و مسطح Buggy را انتخاب می کنید، با انواع و اقسام مشکلات رانندگی مانند کاهش سرعت، مشکلات متعدد کنترل ماشین و منحرف شدن آن روبرو می شوید. در بازی علاوه بر 70 نوع مسابقه اصلی که شامل گردش های معمولی تا تعقیب یک هلیکوپتر می شوند، حدوداً 100 نوع مسابقه فرعی مختلف که باید توسط وسایل مناسب خود (در بیشتر مواقع خود بازی شما را به یک سری وسایل نقلیه مناسب آن جاده محدود می کند) مسابقه دهید، وجود دارد. برای تجربه رانندگی و آشنایی بیشتر با گیم پلی و کنترل تمامی وسایل نقلیه می توانید سبک Free Ride را انتخاب کنید. Free Ride به شما این اجازه را می دهد که آزادانه در محیط بازی با هر نوع وسیله ای که می خواهید گردش کنید و همچنین به جمع آوری سوخت (به عنوان پول در بازی از آن استفاده می کنید و به وسیله آن می توانید وسایل نقلیه جدیدی تهیه کنید) بپردازید. در بازی با موانع بسیاری که برخی از آن ها شامل آذرخش، گردباد، طوفان شن و آتش سوزی می باشند، روبرو می شوید که خود بسیار جدی می باشند زیرا هر ضربه فیزیکی با توجه به شدت خود موجب خرابی وسیله شما می شود. در بازی می توانید از راه های مخفی و میان بر هایی استفاده کنید که علاوه بر کوتاه کردن راه شما، دارای خطرات و ریسک های فراوانی مانند رویارویی با جنگلی آتش گرفته که درختان آن هر لحظه ممکن اند بر زمین بیافتند و مانع حرکت شما شوند، هستند. جهت جلوگیری از گم شدن درون بازی سیستم GPS در بازی وجود دارد که خود نیز با توجه به نوع وسیله نقلیه شما، شما را به راه درست در آسفالت یا جاده های خاکی هدایت می کند. اگر هنگام بازی کردن درون دریاچه و یا دره ای سقوط کنید، در چند متر عقب تر درون جاده ظاهر می شوید که البته باعث عقب افتادن شما از دیگر رقیبان می شود. صداگذاری زیباست و شما در هنگام گاز دادن احساس می کنید که پای خود را بر روی پدال های یک ماشین می فشارید و از پشت سر خود صدای خارج شدن دود از اگزوز را می شنوید. سیستم چندنفره بازی کردن بازی (Multiplayer) از 16 نفر پشتیبانی می کند و به شما لذت گردش و رقابت در مساحتی شگفت انگیز با دوستان خود را می دهد. همچنین نکته قابل توجه سیستم چندنفره این بازی، قابلیت cross-platform (آنلاین بازی کردن کنسول Xbox 360 با PC) می باشد.

Codemasters و Asobo تمام تلاش خود را می کنند تا شما تجربه ای جدید در این سبک بازی را داشته باشید، حتی اگر به قیمت راندن درون یک گردباد تمام شود!

Attachments

• f1bc.jpg
    f1bc.jpg
    90.9 KB · مشاهده: 4
  • f2bc.jpg
    f2bc.jpg
    77.8 KB · مشاهده: 4
  • f3bc.jpg
    f3bc.jpg
    38.8 KB · مشاهده: 4
  • f4bc.jpg
    f4bc.jpg
    90.1 KB · مشاهده: 7
آخرین ویرایش:
مرسی امیرحسن . استفاده کردم . :smile:
منتظریم ببینیم چی میشه . میگن عظیم ترین بازی کنسولی :دی تا چه شود :دی .

یه چیزی بگم
عظیم از ریشه "عظم" یعنی استخوان میاد و معنی عظیم یعنی پایدار و مستحکم
و کبیر هست که به معنی بزرگ هست

اینو همینطوری گفتم

از وقتی motor storm رو بازی کرديم... انقد که اين بازی اشغال بود کلا از هرچی موتور سواری زده شدم!!!:sick:

اميدوارم بازی خوبی باشه ... حالا بزرگترين بازی و اينا ... اميدوارم gameplay خوب و جذابی داشته باشه

امير حسين جان... ممنون

از وقتی motor storm رو بازی کرديم... انقد که اين بازی اشغال بود کلا از هرچی موتور سواری زده شدم!!!:sick:
اميدوارم بازی خوبی باشه ... حالا بزرگترين بازی و اينا ... اميدوارم gameplay خوب و جذابی داشته باشه
تورج موتوراستورم1 واقعا بهترین بازی Off Road Racing این نسله هر چند شماره2 ش نتونست موفقیت شماره اولو تکرار کنه ولی بازم جزو بهترینهای سبکشه. کلا این سری گیم پلی و جذابیت زیادی داره.میانگین نمرات و review هاش رو بخونی بد نیست. ( راستی motorstorm که فقط موتور سواری نیست شاید با یه بازی دیگه اشتباه گرفتیش!)
Fuel هم در همین سبکه منتها اونطوری که از ریویوها و امتیازاتش پیداست یه بازی سطحه پایین یا معمولیه ...

تورج موتوراستورم1 واقعا بهترین بازی Off Road Racing این نسله هر چند شماره2 ش نتونست موفقیت شماره اولو تکرار کنه ولی بازم جزو بهترینهای سبکشه. کلا این سری گیم پلی و جذابیت زیادی داره.میانگین نمرات و review هاش رو بخونی بد نیست. ( راستی motorstorm که فقط موتور سواری نیست شاید با یه بازی دیگه اشتباه گرفتیش!)
Fuel هم در همین سبکه منتها اونطوری که از ریویوها و امتیازاتش پیداست یه بازی سطحه پایین یا معمولیه ...

نه فدات شم...

کلاً از سبک Racing زده شدم... از وقتی که Motor Storm رو بازی کردم...:eek:

نمره ها چه اهميتی داره اميد جان...
بازی BioShock هم نمره های خوبی گرفت ... 1 ساعت بازی کردم انقد عصبی کرد منو که فرداش با James Bond تعويض کردم !!!!!!!!!!!!!!!:biggrin1:

يا بازی FarCry ... انقد خسته کننده و در پيت بود که ارزش بازی نداشت...

نمره و امتياز اهميت نداره به اون صورت ... وقتی مياد تو دست آدم ... ميفهمه چيه !!!!!

يک مسئله ديگه اميد جان....

ميدونم فقط موتور سواری نيست ... ولی خيلی مزخرف بود !!!

Fuel که هيچی ... مطمئناً به مزخرفات تاريخ game خواهد پيوست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or