Frozenbyte سازنده Trine 2: کنسول Wii U‌ بسیار قوی‌تر از PS3/360 است

RattleSnake

کاربر سایت
30401317048005386472.jpg

Julius Fondem مدیر بازاریابی استدیو مستقل Frozenbyte درباره سخت افزار کنسول Wii U و قدرت آن نسبت به Xbox 360 و PS3 صحبت‌هایی را انجام داده است.

سوال: در حال حاضر در بین بازی‌های عرضه شده برای Wii U بازی Trine 2: Director’s Cut بهترین تصاویر بصری را داراست. دیده شده است که برخی از جلوه‌های آن بهتر از نسخه‌های PS3/360 است. چرا علاقه پیدا کردید برای Wii U بازی را توسعه‌ دهید؟ اعتقاد دارید این کنسول قوی است؟

Julius Fondem:"
ما از کارکردن با سخت افزار کنسول Wii U بسیار لذت بردیم. پورت انجین اختصاصی استدیومان بروی Wii U آسان‌ بود، با آن توانستیم برخی تصاویر بصری عالی را ایجاد کنیم. Wii U یک کنسول مدرن است و مقدار زیادی Ram دارد و این مقدار زیاد کار ما را برای توسعه بازی برروی آن آسان‌تر کرد و کمکی زیادی به ما کرد. سخت افزار و قابلیت‌های آن نسبت به Wii پیشرفت و ارتقا بسیار زیادی داشته است.
Wii U کنسول واقعا قدرتمندی است. به طور حتم این کنسول بسیار قوی تر از PS3 و Xbox 360 است.

سوال: چطور با Nintendo ارتباط برقرار کردید؟ آیا شاهد عرضه شدن عناوین آینده استدیو Frozenbyte مانند Splot برای Wii U خواهیم بود؟

Julius Fondem:"

کار کردن با Nintendo بسیار عالی بود. آنان به ما کمک‌های زیادی کردند( درست مانند چیزی از دیگر سازندگان مستقل indies شنیده بودم) برقرار ارتباط با آنان بسیار آسان است، ما از زحمات آنان سپاسگذاریم."

به طور جدی ما عناوین آینده خود را برای Wii U نیز عرضه خواهیم کرد. موضوع Splot کمی پیچیده است زیرا ما از تکنولوژی استفاده شده در Trine 2: Director’s Cut در Splot استفاده نکردیم زیرا بازی را قرار است برای سیستم عامل IOS,Android و PC عرضه کنیم. اگر بخواهیم بازی را برای کنسول‌هایی high end مانند Wii U عرضه کنیم باید تکنولوژی‌های زیادی را در آن بکار ببریم. ما سخت در تلاشیم تا بازی را برای سیستم عامل‌های تعیین شده عرضه کنیم. اگر Splot’ موفق عمل کند، بازی را برای کنسول‌های دیگر عرضه خواهیم کرد. ولی همانطور که گفتیم فعلا بازی برای Wii U در حال توسعه نداریم ولی این بازی را برای Wii U در نظر می‌گیریم.

Trine 2: Director’s Cut در 12 نوامبر 2012 برای Wii U عرضه شود توانست میانگین 84 را بگیرد.

منبع

آخرین ویرایش:
ضمن اینکه اینها اصلا جزو سازندگان قرار نمیگیرن و حرفاشون باد هواست :| باید بگم که بازیشون جالب بود و قابلیت های خوبی توی Wiiu داشت

آخر نفهمیدیم این Wii U نسل بعدیه نسل قبلیه چیه ؟!!!
به قول دوستان میان نسلی هست:d
----------------------------------------------
انگار سود بازی بهشون ساخت;;)
همین که یه کنسول نسل هشتم رو با یه کنسول نسل هفتم مقایسه میکنن مثال بارز ه Epic Fail ه!
پس سازنده ای که می گه ps4 و x1 نسبت به نسل قبل قدرت بیشتری دارن هم یکEpic Fail ـه/:)

آخرین ویرایش:
خوشم میاد اصلا جرات مقایسه با ps4و xbone رو به خودشون نمیدن
wiiu از ps3 و 360 بسیار قوی تر و از one و ps4 بسیار ضعیف تر هست
yahoo_22.gif
همون موقعی که WII U معرفی شد نینتندو گفت WII U به خوبی 360 و PS3 هست
تا دیروز هم یک عده می گفتن ضعیف تره از نسل حاضر هست
امروز هم یک عده دیگه میان می گن از اون دو تا ضعیف تره انگار نینتندو گفته سخت افزارمون از اون ها هم بهتره

تا وقتی گیمرهای ژاپنی و اسیای شرقی به بازیهای فانتزی علاقه نشون بدن، سازنده کمتر رقبت میکنن دست به ساخت یه عنوان AAA برای این کنسول بزنن تا قدرتش کاملا مشخص بشه.

به قول دوستان میان نسلی هست:d
انگار سود بازی بهشون ساخت;;)

پس سازنده ای که می گه ps4 و x1 نسبت به نسل قبل قدرت بیشتری دارن هم یکEpic Fail ـه/:)
اون سازنده چشم بسته غیب گفته. میشه بگید کدوم سازنده ای این حرف رو زده؟ ولی اینکه رغیب سخت افزاری ه یک کنسول نسل هشتم یک کنسول ه نسل هفتم ه دیگه آخرت ه Epic Fail ه هیج جوره هم نمیشه پیچوندش>:d

خوشم میاد اصلا جرات مقایسه با ps4و xbone رو به خودشون نمیدن
خيلي عذر ميخوام دوست عزيز يه سوال دارم لطف كنيد صادقانه جواب بديد.
تا حالا تجربه بازي با نينتندو رو داشتي يا نه اگر آره چقدر بازي كردي؟ اگر جواب شما مثبت باشه ميدونيد كه كلا بازياي نينتندو اصلا به گرافيك نياز ندارن كلا كسي كه نينتندو بازه دنبال اين مسايل نيست.
من از اين نينتندو فن ها تعجب ميكنم كه اصلا دنبال بحث گرافيك ميرن اصلا چه اهميتي داره؟ بله وقتي صحبت از COD باشه گرافيك مهم ميشه اما واقعا ماريو كارت گرافيك لازم داره تا چند نفر رو دور خودش جمع كنه و لحظات خوشي بهشون بده؟همين جمعه گذشته يكي از دوستان اومد منزل ما كه كلا ادعاي هاردكور بودنش چشم آفاق رو كور كرده نشستيم يكم با WII ماريو كارت بازي ميكرديم اولش كلا با اكراه قبول كرد اما آخر شب با لگد از خونه پرتش كرديم بيرون. نميرفت كه. اين هفته هم فرمودن خونه باشيد دارم ميام ( خدا به ما صبر بده:d(

اون سازنده چشم بسته غیب گفته. میشه بگید کدوم سازنده ای این حرف رو زده؟ ولی اینکه رغیب سخت افزاری ه یک کنسول نسل هشتم یک کنسول ه نسل هفتم ه دیگه آخرت ه Epic Fail ه هیج جوره هم نمیشه پیچوندش>:d
خیلی از سازنده ها گفتن:|
برای بار 100000 ـم نینتندو هیچ وقت نگفت قدرت wii u خیلی بالاست یک جوری میگید Epic Fail ه انگار که ملت دنبال سخت افزار هستن

خيلي عذر ميخوام دوست عزيز يه سوال دارم لطف كنيد صادقانه جواب بديد.
تا حالا تجربه بازي با نينتندو رو داشتي يا نه اگر آره چقدر بازي كردي؟ اگر جواب شما مثبت باشه ميدونيد كه كلا بازياي نينتندو اصلا به گرافيك نياز ندارن كلا كسي كه نينتندو بازه دنبال اين مسايل نيست.
من از اين نينتندو فن ها تعجب ميكنم كه اصلا دنبال بحث گرافيك ميرن اصلا چه اهميتي داره؟ بله وقتي صحبت از COD باشه گرافيك مهم ميشه اما واقعا ماريو كارت گرافيك لازم داره تا چند نفر رو دور خودش جمع كنه و لحظات خوشي بهشون بده؟همين جمعه گذشته يكي از دوستان اومد منزل ما كه كلا ادعاي هاردكور بودنش چشم آفاق رو كور كرده نشستيم يكم با WII ماريو كارت بازي ميكرديم اولش كلا با اكراه قبول كرد اما آخر شب با لگد از خونه پرتش كرديم بيرون. نميرفت كه. اين هفته هم فرمودن خونه باشيد دارم ميام ( خدا به ما صبر بده:d(
حرف شما کاملا صحیح
من اصلا هیتر نینتندو نیستم منظورم بصورت کلی از نظر سخت افزاری بود وگرنه خودمم میدونم چندان مهم نیست چون نینتندو بیس بازی هاش اصلا گرافیک نیست
منتها حرف منم درسته شما صادقانه بگو اشتباهه؟

حرف شما کاملا صحیح
من اصلا هیتر نینتندو نیستم منظورم بصورت کلی از نظر سخت افزاری بود وگرنه خودمم میدونم چندان مهم نیست چون نینتندو بیس بازی هاش اصلا گرافیک نیست
همين الان توي تاپيك ديگه داشتم ميگفتم بله حرف شما درسته گرافيك پايين يه ضعفه. اما ساختار بازياي نينتندو باعث ميشه كه اين ضعف يا به چشم نياد يا حداقل كمتر به چشم بياد بازهم قبول دارم wiiu داره ضعيف عمل ميكنه اما اگر تاريخ نينتندو رو دنبال كنيد به اين نتيجه ميرسيد كه بلاخره اين وضعيت درست ميشه. حداقل ميدونم ميرزه آدم پول پاي كنسول نينتندو بده چون به اندازه ي پولت بهت لذت ميده مطمئن باش

- - -ویرایش - - -

حرف شما کاملا صحیح
همين الان توي تاپيك ديگه داشتم ميگفتم بله حرف شما درسته گرافيك پايين يه ضعفه. اما ساختار بازياي نينتندو باعث ميشه كه اين ضعف يا به چشم نياد يا حداقل كمتر به چشم بياد بازهم قبول دارم wiiu داره ضعيف عمل ميكنه اما اگر تاريخ نينتندو رو دنبال كنيد به اين نتيجه ميرسيد كه بلاخره اين وضعيت درست ميشه. حداقل ميدونم ميرزه آدم پول پاي كنسول نينتندو بده چون به اندازه ي پولت بهت لذت ميده مطمئن باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or