Frontlines: Fuels of War نسخه PS3 کنسل شد!

rezaigi2004

کاربر سایت
سایت Gamestop پیش فروش عنوان Frontlines: Fuels of War را کنسل کرد همچنین در لیست آنلاین بازی های کمپانی THQ برای انتشار نام Frontlines: Fuels of War فقط برای X360 , PC اعلام شده است و نسخه PS3 این بازی به کل حذف شده است.

یکی از مسئولین Kaos studios اعلام کرد: (در واکنش به این خبر)

Quote:
Originally Posted by HS83 View Post
if its true, Please dont cancel the 360 version!
Don't fret. The xbox 360 version is great!

باز هم منتظر بمونیم بد نیست!

s29314_360_14.jpg

آخرین ویرایش:
منم يك چندتا تريلر ازش ديدم گرافيكش يك نمور مشكل داره ولي بايد تا روز عرضه صبر كرد.
اقا رضا من دو روز پيش ديدم به صورت شايعه اين مطلب زده شده بود برام عجيب بود 1 ماه مونده كنسل كنند
الان اين مطلب شما رسمي تاييد شده ؟
ببخشيد اخه برام خيلي عجيبه

اقا رضا من دو روز پيش ديدم به صورت شايعه اين مطلب زده شده بود برام عجيب بود 1 ماه مونده كنسل كنند
الان اين مطلب شما رسمي تاييد شده ؟
ببخشيد اخه برام خيلي عجيبه

هنوز هم میشه شایعه تلقی کرد اما سایت THQ چی اشتباه میکنه؟ یا سایت Gamestop که بزرگترین و معروفترین سایت فروش آنلاین بازی هست! در هر صورت مننتظر موند بد نیست ;)

رضا جان کاشکی عجله نمیکردی ...

اینم به احتمال خیلی زیاد مثل R6 Vegas 2 و Brothers In Arms ه ....

نیما جان طبق شواهد فعلا خبری نیست پس فعلا کنسل شده قطعا اگه خبری شد دوباره به جریان میوفته اما در حال حاضر هیچی ;)
برای اون دو بازی هم مشکل آپدیت تاریخ یوبی سافت در مورد eu , us بوده اما این خبر ناشر و سایت gst حرف میزنه.

البته همونطور که خود رضا هم گفت کسانی که Demo ش رو دانلود کرده باشن میدونن که این بازی چه از لحاظ گرافیک و چه Gameplay یک FPS معمولی توی این نسل محسوب میشه ، پس انحصاری شدن یا نشدنش برای هیچ کدوم از دو دسته به نظر من فرقی نمیکنه ...

خب يه نكته جالب
توي سايت BEST BUY تاريخ ريليز بازي براي 360 و PC مقرر 02/26/2008 هستش اما
براي PS3 زده 07/15/2008
خيلي عجيب و جالب با اين حال ميشه انحصار زماني
احتمالا هم همونطور كه گفته شد نسخه PS3 مشكل دار و بد هست و احتمالا به خاطر UE 3 هست
اينم لينكش
http://www.bestbuy.com/olspage.jsp?id=pcmcat140300050018&type=category

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or