free radical از مشکلات کار با ps3 می گوید.

nathan mckane

کاربر سایت
هنگامی که بازی اختصاصی free radical برای ps3 یعنی haze معرفی شد توقع ها از این بازی بسیار بالا بود. وقتی بازی بالاخره در may 2008 به بازار ارایه شد نتوانست انظارها را ان چنان براورده کند.

در دسامبر سال گذشته free radical تبدیل به اداره ی اجرایی و سپس به عنوان crytek uk دوباره متولد شد.

مدیر عامل crytek uk کارل هیلتون (free radical قبلی ) در مصاحبه ای بدون پرده با سایت develop با اشاره به مشکلات عمده ای که کمپانی وی در کار کردن با ps3 داشته تاییدکرد که "ما نتوانستین به بازی که انتظار ان را داشتیم برسیم."

"بسیاری از ان مشکلات عمدتا مربوط به جنبه های تکنیکی کار بود .ps3 یک کنسول بسیار قدرتمند است اما برای اینکه از تمام قدرت ان استفاده کنید راه بسیار سختی در پیش روی شماست."

او همچنین ادامه داد:"بیشتر زمان ما تنها صرف این شد که بازی به خوبی بروی کنسول اجرا شود و در نتیجه ما زمان کمتری را برای طراحی خود بازی صرف کردیم."

هیلتون اعتقاد دارد که با وجود موتور cryengine 3 ان ها دیگر شاهد همچنین مشکلاتی نخواهند بود.

هیلتون در پایان اضافه می کند:"من فکر نمی کنم که ما واقعا پتانسیل واقعی ps3 را دیده باشیم.و من قطعا معتقدم که یکی از بهترین جنبه های crytek و cryengine این است که به ما بهترین موقعیت را برای استفاده از قدرت سخت افزار ps3 خواهند داد."

منبع

خوب دیگه من نیستم تا یکشنبه .تا بعد.

خوب برادر نمی تونی بازی بسازی بگو نمی تونم دیگه!!
به احتمال زیاد این حرفا پیش زمینه ی اینن که دو روز دیگه می خوان اعلام کنن Crytek UK در حال ساخت یک بازیه(حالا IP جدید یا قدیمی)که مبادا کسی فکر کنه این بازی هم مثل Haze میشه...
البته با پیوستن به اسطوره ی First-Person Shooter قاعدتاً Free Radical دیگه نباید قصه ای داشته باشه چون یقیناً خیلی از مشکلاتشون حل میشه ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه!!

مشکلات Haze فقط مشکلات تکنیکی که نبود!!

نمیدونم اینا وقتی اصلا بازیشون یقرون جذابیت نداشت چه جوری ربطش میدن به سخت افزار PS3!!:biggrin1:
خب اینو راست می گی ولی سختیه کار با 3 بیچاره ها رو از پا در اورده و یادشون رفته بازیو درست حسابی طراحی کنند!! یکی نیست بگه آخه مجبور بودید به 3 بسازید؟ تا اینجوری گندش بالا بیاد!!

حالا هر چقدر هم که گند بالا آورده باشه باز هم قابل بخششه:biggrin1:
آخه الان با پیوستن به کرایتک خیلی کلفت شده,اصلان کرایتک این کمپانی رو بخاطره آشنایی با سخت افزار PS3 به سمت خودش کشوند

آخرین ویرایش:
یکی نیست بگه آخه مجبور بودید به 3 بسازید؟
این ها میخواستن برای اینکه مطرح بشن این کار رو بکنند احتمالا.
نمیدونم اینا وقتی اصلا بازیشون یقرون جذابیت نداشت چه جوری ربطش میدن به سخت افزار PS3!!:biggrin1:
نه دیگه. منظورشون اینه که اینقدر غرق تو مشکلات این کنسول بودیم اصلا وقت نکردیم طرح هامون رو پیاده کنیم. :biggrin1:
برای اولین بار از شکلک استفاده کردم. ماکان جان برو حال کن.

ولی تا حدودی حرفشون رو قبول دارم. شاید وقتی با CE3 آشنا شدن فهمیدن چه چیز خفنیه. ولی این حرفا برای کم کردن بار مسئولیتی هست که رو دوششون بود و هست. امیدوارم Crytek UK کار خودش رو خوب شروع کنه.
ولی به هر جهت:
:love:I Love You Dear Cevat:love:

مسئله اینجاست که هیچکس نمیتونه بگه که FR بازیسازی بلد نیبست یا حتی بازیساز متوسطی هستش!‌(من فقط 3 بار TS3 رو تموم کردم).
مسئله اینجاست که بخاطر سیاست‌های غلطی که این شرکت (حالا با دخالت ناشر نادانش یا بدون اون) اتخاذ کرد اونو به سمتی کشوند که تمام وقتشو صرف تبلیغات بکنه و بعد هم دوبار در راستای تبلیغات,‌ عنوان خودش رو انحصاری برای کنسولی بکنه که درصد بسیار زیادی از زمان ساخت بازی رو در حال Optimize کردن انجین بازی برای اجرا روی اون پلتفرم باشه!
بیشترین دلیل خریده شدن این شرکت توسط Crytek,‌خیلی بیشتر از مسئله آشنایی با سخت‌افزار پیچیده PS3 و PSU‌های اعصاب خوردکنش!( شوخی),‌این بود که این شرکت بازیساز بزرگی هستش و از این نظر لااقل از Crytek سر هستش بنظر من و استدیوی آلمانی با خرید این شرکت قصد داشت از قابلیت‌های FR برای ساخت یک ‌IP قوی در آینده توسط انجین حالا دیگه مولتی پلتفرمش استفاده کنه.
من که شدیدا به این قضیه خوشبینم. فقط امیدوارم همه چیز خوب پیش بره... .

مسئله اینجاست که هیچکس نمیتونه بگه که FR بازیسازی بلد نیبست یا حتی بازیساز متوسطی هستش!‌(من فقط 3 بار TS3 رو تموم کردم).

صادق Time Splitter قضیش واقعا فرق میکنه. منم FR رو به خاطر ساخت همین بازی خیلی قبول داشتم اما صادق اگه Haze رو بازی کرده باشی میفهمی که این بازی حتی تو ساده ترین مسائل هم مشکلات بنیادی داره. واقعا انگار این بازی رو دادن یک عده افراد ناشی که اصلا FPS بازی نکردن بسازه...

Haze از لحاظ تکنیکی بازی بدی نبود، یعنی چون اساسا بازی بدی بود امتیاز هایی مثل 4 بهش دادن، چون الان 4 واسه یه بازی یعنی نسل قبل!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or