FREE 160 POINTS AND 48 HOURS

navidfaro5

کاربر سایت
دوستان می خواهم به شما یه خبری بدهم که میتونین 160 ماکروسافت پوینت و 48 ساعت لایو مجانی بگیرین برین ایمیلتون رو چک کنین یه پیامی از ایکس باکس اومده در باره ی مادر وارفارو این پک هاش بعد دیگه همه چیو می فهمین 2 تا کد داده یک کد و یکی 48 ساعت لایک ندید نامردین

لعنتی بچه ها من برم تاریخ بخونم میام تاریخو اینا رو میگم دام با گوشی میتکسم اما زده بود بخاطر DLC MW3 این دوتارو بگیر حال کن به قران راست میگم ائنایی که امتحان کردن بیان بگن راستی با ایمیلی که تو لایو ثبت نام کردینا

منم پیدا کردم تاریخش
Wednesday, May 23, 2012 12:47 AM

تیترشم
160 Microsoft Points, 48 hours on Gold, and the second collection of Call of Duty add-ons.

دوستان کسی 2 تاکد رو زده ببینه جفتش کار میکنه من گلدم چون تموم شده میترسم پوینتو بزنم بعد بگه فقط یکدونه رو میشه زد

ویک نکته دیگه من یک ایمیل دیگه با همین محتوا البته عکس مپ پکش فرق میکنه و کدشم فرق میکنه در بین ایمبا های قبلیم دیدم ایا جفتش کار میکنه؟؟ میترسم بزنم :D

آخرین ویرایش:
منظورم این هست که تو یک ایمیل دو تا پیام با همین محتوا دریافت کردم دوتا 160 پوینت و یک 48 ساعت و زدم و کار کرده بعدش مهم نیست حتما تو همون اک بزنید من تو یک اک دیگه زدم کدا رو اون 48 ساعتم نگه میداریم برای بعد :d

منم پیدا کردم تاریخش
Wednesday, May 23, 2012 12:47 AM

تیترشم
160 Microsoft Points, 48 hours on Gold, and the second collection of Call of Duty add-ons.

دوستان کسی 2 تاکد رو زده ببینه جفتش کار میکنه من گلدم چون تموم شده میترسم پوینتو بزنم بعد بگه فقط یکدونه رو میشه زد

ویک نکته دیگه من یک ایمیل دیگه با همین محتوا البته عکس مپ پکش فرق میکنه و کدشم فرق میکنه در بین ایمبا های قبلیم دیدم ایا جفتش کار میکنه؟؟ میترسم بزنم :D
دوست عزیز تیترش همینه که بالا گذاشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or