Forza5 بدون وصل شدن به اینترنت نیز قابل بازی خواهد بود

Outer Heaven

کاربر سایت
81476539542297671074.jpg

Dan Greenawaltاز استیدیو T10در مصاحبه ای با IGN در مورد محتوای قابل دانلود گفت:

محتوای قابل دانلود شامل تعدادی ماشین و پیست مسابقه خواهد ولی بیشتر محتوای بازی برای لانچ بر روی دیسک قرارداده شده است.این دانلود هیچ گونه تداخلی در بازی ایجاد نمی کند و در background انجام میشود بنابراین هیج گونه تداخلی در بازی ایجاد نمشود.در واقع میتوانید بدون دانلود این محتوا نیز بازی را انجام دهید ولی برای به اتمام رساندن career mode باید این محتوا را دانلود کنید.بخش های عمیق تر و کامل تر career mode نیاز به استفاده از ماشین ها و پیست های محتوای قابل دانلود دارد.این تقریبا شبیه کاری است که ما با فورتزا در نسل قبل با ارایه ی محتوای free و premium در لانچ انجام دادیم. و یا به نوعی شبیه محتوای دیسک دوم FM4میباشد با این تفاوت که برای پیشروی عمیقتر در career mode نیاز به استفاده از این محتوای قابل دانلود دارید.او تاکید کرد که career mode و سایر مود های بازی در حالت آفلاین نیز قابل اجرا خواهد بود.

منبع

خب ابله ها مگر روی DVD 9 دارید میزنید بازیا رو که مشکل حجم دارید؟ ینی حجم بازیتون از یه بلوری 50گیگ هم بیشتره؟؟؟ بالفرض محال بیشتر عرضه ندارید یکم فشرده سازی کنید؟ یا رو دو بلوری بدید؟ مردم آزار هستید آیا؟

خوب X1 از اول قرار بوده یه کنسول همیشه آنلاین و با تمرکز روی عرضه دیجیتالی بازی ها باشه، طبیعی هست که بازی هاشون از جمله همین F5 هم با همین فرض در حال ساخت بوده باشن. اما مایکرو مجبور به تغییر سیاست هاش شد و به نظر من این مشکل از همینجا ناشی میشه. خیلی منطقی و خوب هست که تصمیم گرفتن بازی بدون دنلد هیچ چیز هم حداقل بصورت آفلاین قابل بازی بشه. دمشان گرم!:دی

خوب X1 از اول قرار بوده یه کنسول همیشه آنلاین و با تمرکز روی عرضه دیجیتالی بازی ها باشه، طبیعی هست که بازی هاشون از جمله همین F5 هم با همین فرض در حال ساخت بوده باشن. اما مایکرو مجبور به تغییر سیاست هاش شد و به نظر من این مشکل از همینجا ناشی میشه. خیلی منطقی و خوب هست که تصمیم گرفتن بازی بدون دنلد هیچ چیز هم حداقل بصورت آفلاین قابل بازی بشه. دمشان گرم!:دی
این شد یه سونی فن منطقی..:d

بخاطر کمبود وقت نمیتونن بازی رو کامل بسازن رو دیسک بریزنکه ماکرو سافت احمق مثل یه استودیو بازی متوسط باهاشون رفتار کرده
اینا رفتن همه چی رو برا نسل بعد از اول ساختن بعد ماکرو بهشون فشار اورده که باید حتما بازی لانچ باشه.ادم فضایی که نیستن بتونن یه بازی کامل رو تو2سال بسازن
فکر کنم بازی بدجور گند بزنه هم تو فروش هم امتیازات
افسانه فورتزا تموم شد:دی

این خبر واسه 5-4 روز قبل هست، یکی دو روز بعد از اعلام خبر اول. چند روز پیش خودم تو تاپیک خبر قبلی گذاشته بودم :دی
خوب X1 از اول قرار بوده یه کنسول همیشه آنلاین و با تمرکز روی عرضه دیجیتالی بازی ها باشه، طبیعی هست که بازی هاشون از جمله همین F5 هم با همین فرض در حال ساخت بوده باشن. اما مایکرو مجبور به تغییر سیاست هاش شد و به نظر من این مشکل از همینجا ناشی میشه. خیلی منطقی و خوب هست که تصمیم گرفتن بازی بدون دنلد هیچ چیز هم حداقل بصورت آفلاین قابل بازی بشه. دمشان گرم!:biggrin1:
اونوقت فقط Forza 5 اینجوری هست؟ بقیه بازی ها نیستن دیگن؟ :-/
.اینها محتویات مورد نیاز برای اجرای بازی است
همین الان هم گفتن اینا محتویات مورد نیازی برای اجرای بازی هست و برای تموم کردن بازی به این محتویات نیازه!

پ.ن: تلاش یه عده هم انصافا قابل ستایش هست، خصوصا از این حیث که خستگی هم نمی شناسن این عزیزان :دی

آخرین ویرایش:
خوب ماکروسافت بیش از 1 ماه هست سیاستش رو عوض کرده ولی خبر اینکه forza5 باید برای بازی کردن به اینترنت وصل بشه واسه 1 هفته بیش هست . اگه فورزا با همون فرض همیشه آنلاین ساخته شده وقتی ماکرو 1 ماه پیش تغییر سیاست داد ینی اینکه تمامی ـه بازیا دیگه نیاز به آنلاین شدن نداره واسه سینگل . الان اینا 1 ماه بعد از تغییر سیاست اومدن گفتن فورزا باید آنلاین بشه واسه بازی کردن و 1 هفته بعدش دوباره میگن نه نمیخاد :دی

پ.ن : مگر اینکه اصلا ربطی به تغییر سیاست ماکرو نداره و واقعا تو دیسک جا نشده و این حرف T10 مبنی بر دانلود برخی Content برای اجرای بازی و کریر واقعا به خاطر محدودیت دیسک هست که همچین چیزی به نظرت امکان داره ؟

الان اینا 1 ماه بعد از تغییر سیاست اومدن گفتن فورزا باید آنلاین بشه واسه بازی کردن و 1 هفته بعدش دوباره میگن نه نمیخاد
1 ماه و 1 هفته کجا بود آخه :دی اولش گفته بودن که یه سری محتویات بازی باید از اینترنت دانلود بشه و برای شروع و اتمام بازی به این محتویات نیاز هست تا همه تجربه یکسانی از بازی داشته باشن. الان گفتن اگه کسی بخواد میتونه بازی رو بدون این محتویات شروع کنه ولی واسه تموم کردن بازی این محتویات باید دانلود بشه. خبر اول 16 July اومده و خبر دوم که در مورد این قضیه و اینکه محتویات دقیقا چی هستن هم 18 July.

احتمالا این پروژه برمیگرده به همکاری مایکروسافت با سیا و قراره مایکروسافت به سری چیزایی رو وارد کنسول کنن تا از کاربراش جاسوسی کنه
پیشنهاد میشه نخرید بازی F5 رو

1 ماه و 1 هفته کجا بود آخه :دی اولش گفته بودن که یه سری محتویات بازی باید از اینترنت دانلود بشه و برای شروع و اتمام بازی به این محتویات نیاز هست تا همه تجربه یکسانی از بازی داشته باشن. الان گفتن اگه کسی بخواد میتونه بازی رو بدون این محتویات شروع کنه ولی واسه تموم کردن بازی این محتویات باید دانلود بشه. خبر اول 16 July اومده و خبر دوم که در مورد این قضیه و اینکه محتویات دقیقا چی هستن هم 18 July.
نه ماکان گفت چون X1 بر پایه همیشه آنلاین بوده بازیاش هم اینجوری بودن . من واسه همین گفتم که X1 یک ماه قبل تغییر سیاست داده ولی فورزا 1 هفته پیش گفت که با محتوای آنلاین واسه شروع باید دانلود کنین .

خوب اینجاش یخورده جور در نمیاد . مگه نیومدن گفتن برای شروع باید دانلود کنین 2 روز بعد گفتن دانلود نکنید هم میشه واسه شروع و میتونین بعدا دانلود کنین :دی قبول نداری ماکرو و متعلقاتش از این کارا یخورده ریاد دارن میکنن ینی عوض کردن ـه حرفشون ؟

آخرین ویرایش:
حالا جدا ازاين قضيه ي آنلاين و اين مايه صحبتا حداقل اميدوارم كه بخاطر اينكه به لانچ برسه از كيفيتش نزده باشن يكي از خبزرنگارايي كه بازي رو از نزديك ديده بود ميگفت روي 60 فريم خيلي Smooth اجرا ميشده كه خودش جاي خوشحالي داره

نه ماکان گفت چون X1 بر پایه همیشه آنلاین بوده بازیاش هم اینجوری بودن . من واسه همین گفتم که X1 یک ماه قبل تغییر سیاست داده ولی فورزا 1 هفته پیش گفت که با محتوای آنلاین واسه شروع باید دانلود کنین .

خوب اینجاش یخورده جور در نمیاد . مگه نیومدن گفتن برای شروع باید دانلود کنین 2 روز بعد گفتن دانلود نکنید هم میشه :دی قبول نداری ماکرو و متعلقاتش از این کارا یخورده ریاد دارن میکنن ینی عوض کردن ـه حرفشون ؟ البته درسته عوض کردن حرفشون تا حالا به نفع گیمر بوده :دی
خب زیاد هم فرقی نداره، یه بخشی از بازی باید دانلود بشه و بدون اون بخش هم بازی تموم نمیشه. به هر حال این بخش باید دانلود بشه، حالا این محتوا شامل چی هست؟ تعدادی ماشین، تعدادی مسیر مسابقه، آخرین آپدیت مربوط به Drivatar که مهم ترین ویژگی جدید بازی هست. اینکه یه عده اصلا به محتوای خبر هیچ کاری ندارن که دیگه بحث کردن نداره، خودت هم در جریانی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or