شایعه Forza Horizon ??

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
دو روز تا منتشر شدن اخبار کنفرانس مایکروسافت زمان مونده! حالا یک تریلر از یه بازی به اسم Foza Horizon منتشر شده که مکان های خیابانی و صحرا و ... رو نشون میده !
احتمال میشه داد که برخلاف قبلی ها این شماره بیشتر Arcade باشه تا Simulation و کلا متفاوت

Forza Horizon - First Teaser - YouTube

بهترین خبرگیم عمرم .من دیگهhl3نمیخوام من اینو میخوام:دی همیشه دوسداشتمt10همچین چیزی هم بسازه.هرچند شایدt10نباشه چونforza5هم هست یا شایدpgr5

احتمال زیاد همون بازی ایه که پارسال شایعه اش بود توسط Playground Games ساخته میشه (PG از بعضی افراد Bizzare و Codemasters تشکیل شده).
تریلرش هم خیلی حس آرکید گونه میده بیشتر تا یه شبیه ساز.

قاعدتآ باید تریلرش واقعی باشه چون خیلی وقته همچین شایعه ای هست ! :دی
باید دید گیم پلی ـش چطوریه ولی شاید یه جورایی بشه گفت PGR بعدی همینه ! شاید هم T10 داره PGR رو میسازه.

دانلود تیزر

--------------------------

ویرایش
اشتباه شد T10 نمیسازه :دی

این کار T10 نیست
yahoo_4.gif
! این رو Playground داره میسازه و T10 احتمالا فقط نقش همکاری داره

آخرین ویرایش:
خیلی باحال بود ولی چرا رو XBLA آخه :| در این راستا ما منتظر تایید این و PGR 5 هستیم :d فکر کنم این همون Forza World باشه که صحبتش هست اگه اون باشه عالیه واقعا

اگه بازی بعدی T10 همین FM5 باشه ، دیگه بعیده هیچ وقت خبری از PGR بشه و همین Horizon در حقیقت PGR بعدی هست ! :دی
الآن اسم و رسم Forza بهتره و بازی های شبیه ساز رو به صورت Forza های دنباله دار میسازن و بازی های آرکیدتر رو به صورت زیرمجموعه های Forza ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or