Forza Horizon 2 بر روی Xbox One و Xbox 360 کاملا متفاوت خواهد بود

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Creative Director بازی Forza Horizon 2 آقای Ralph Fulton گفت، نسخه Xbox 360 و Xbox One بازی Forza Horizon 2 از ایده های یکسانی الهام گرفته اند ولی دو بازی کاملا متفاوت هستند.

cwqa9gm1phkau3lw63wm.jpg

Fulton در مصاحبه با سایت Digital Spy گفت: "جهان هر دو بازی یکسان است، تم هر دو بازی مشابه یک دیگر است. احتمالا فکر می کنید Forza Horizon 2 یک بازی است که بر روی دو پلتفرم منتشر می شود ولی این درست نیست و دو نسخه Forza Horiozn 2 برای Xbox One و Xbox 360 دو بازی متفاوت هستند که از ایده های یکسانی الهام گرفته اند."

نسخه Xbox One بازی Forza Horizon 2 از همان موتوری استفاده می کند که بازی Forza Motorsport 5 با استفاده از آن ساخته شده است. در حالی که نسخه Xbox 360 با استفاده از موتوری که Forza Horiozn 1 با استفاده از آن ساخته شد، در حال ساخت است.
این بازی توسط دو تیم متفاوت در حال توسعه است. نسخه Xbox One توسط استودیو Playground و نسخه Xbox 360 توسط استودیو Sumo Digital در حال توسعه است.

Fulton درباره تفاوت های Gameplay بازی Forza Horizon 2 بر روی Xbox One و Xbox 360 گفت، سیستم تغییرات آب و هوایی و Drivatar فقط بر روی Xbox One امکان پذیر است. او گفت:" کار هایی که ما در حال انجام اون هستیم برای Forza Horiozn 2 فقط بر روی Xbox One امکان پذیر است و صادقانه باید بگم ما نمی تونیم روی هیچ پلتفرمی دیگری این کار ها را انجام دهیم."

Forza Horizon 2 به صورت 1080P و 30 فریم بر ثانیه بر روی Xbox one اجرا خواهد شد. بازی در تاریخ 30 ماه سپتامبر برای Xbox One و Xbox 360 منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
ممنون از خبر بهرام جان ! :x

از گرافیکی که توی E3 نشون دادن معلوم بود گرافیک بازی خیلی خوب میباشد !
مخصوصا با اپن ورلد بودن و تغییر آب و هوا و شب و روز و مخصوصا ویژگی های آنلاینش برای من یکی از بهترین ریسینگ ها خواهد شد !

البته یک چیز نیمدونم شاید گیم پلی هایی که من دیده بودم تنظیماتش اونطوری بود ولی یکم ماشین دور بود نسبت به نسخه ی قبلی که اون رو نزدیک 40 ساعت بازی کردم دوربینش قشنگ بود !

شماره اولش که خیلی خوب بود ...:)

فقط اینکه گفته ما روی هیچ پلتفرم دیگه ای نمیتونیم کارهایی که داریم میکنیم رو پیاده سازی کنیم جنبه بزرگنمایی داره

يدفعه ميگفتي گرافيك ٣٦٠ اش ميكروه ديگه چرا خودتو زجر ميدي ! بازيم دادن چند نفر كه از تو جوب كشيدن بيرون بسازن احتمالا !:d
موتوری که برای Forza Horizon 1 استفاده شده برای Xbox 360 عالیه و هنوزم Forza Horizon 1 جزو بهترین Racing های Xbox 360 (از لحاظ گرافیک)
استودیو Sumo Digital هم Sonic & All-Stars Racing ساخته که بازی نسبتا خوبی بود
بقیه بازی های استودیو Sumo Digital

Forza Horizon 2 بر روی Xbox One و Xbox 360 کاملا متفاوت خواهد بود

=! or =/=

يدفعه ميگفتي گرافيك ٣٦٠ اش ميكروه

==

بازيم دادن چند نفر كه از تو جوب كشيدن بيرون بسازن احتمالا

14549113204411123428.png
55525809306283867716.png

کار هایی که ما در حال انجام اون هستیم برای Forza Horiozn 2 فقط بر روی Xbox One امکان پذیر است و صادقانه باید بگم ما نمی تونیم روی هیچ پلتفرمی دیگری این کار ها را انجام دهیم."

یحتمل می خوان کلود رو روی این بازی بندازن راه

Sumo Digital پدیده ی سال 2014 هست برا خودشا :d روی 2 تا پروژه ی انحصاری که کوچکترین ربطی به هم ندارن دارن کار (نوچگی :-/ :d ) میکنن :-?

با صحبت های این بابا هم نمیدونم چرا کنجکاو شدم هر 2 نسخه رو بگیرم ببینم تفاوت هاش چجوریاس :-"

Sumo Digital پدیده ی سال 2014 هست برا خودشا :d روی 2 تا پروژه ی انحصاری که کوچکترین ربطی به هم ندارن دارن کار (نوچگی :-/ :d ) میکنن :-?

با صحبت های این بابا هم نمیدونم چرا کنجکاو شدم هر 2 نسخه رو بگیرم ببینم تفاوت هاش چجوریاس :-"

مطمئن باش 90 درصد کار بازی رو PG انجام میده

او گفت:" کار هایی که ما در حال انجام اون هستیم برای Forza Horiozn 2 فقط بر روی Xbox One امکان پذیر است و صادقانه باید بگم ما نمی تونیم روی هیچ پلتفرمی دیگری این کار ها را انجام دهیم."

صداقتش منو کشتونده:d

ترول معکوس کشید طرف :p:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or