Flower، FlOw، Sound Shape و Escape Plan برای PS4 هم خواهند آمد!

Cloud Strife

Loyal Member
شرکت سونی به صورت رسمی اعلام کرده است که بازی‌های Flower، FlOw، Sound Shape و Escape Plan برای کنسول PS4 نیز منتشر خواهند شد!

تاریخ انتشار این عناوین به شرح زیر است:

Flower Nov 15
Sound Shapes Nov 15
Escape Plan Nov 29th
FlOw Nov 29th

گذشته از اینکه به زودی شاهد تظاهراتی خواهیم بود که چرا سونی میخواد بازی های PS3 و Vita رو برای PS4 بفروشه و مرگ بر سونی و ... ، ولی من همیشه از گسترش کلکسیون بازی های یه کنسول استقبال میکنم و کار خیلی خوبیه ! :دی
کسی که PS3 و Vita داشته و اینا رو به هر دلیلی بازی نکرده ، شاید بعداً بخواد بره سراغشون و دیگه کنسول های قبلی رو هم نداشته باشه.
کسی که اصلاً کنسول های قبلی رو نداشته و تازه PS4 خریده ، قبلاً این حق انتخاب رو نداشته و حالا میتونه از این ها لذت ببره.
در نهایت هم کسی که اینا رو برای کنسول های قبلی خریده ، میتونه به صورت مجانی اینا رو روی PS4 هم تجربه کنه !

و طبق توضیحِ آریا جای هیچ گونه نق زدن و تظاهراتی نیست ! :دی

یکم در مورد بازیا توضیح میدادید ثواب داشت ! :دی
این کار رو همیشه خود Cloud Strife میکردا :-? :دی این ها قبلاً برای PSP , PSV & PS3 اومدن :-"
Flow & Flower که بازی های TGC سازنده ی Journey میباشند و Flower خیلی خوبه :دی

اون 2 تا رو هم من بازی نکردم نمیدونم دقیقاً چی به چین :دی ولی Escape Plan یه پلتفرمر 2 بعدی برای ویتا بوده و Sound Shapes هم بازی موزیک ــه :دی

اگه این Escape Plan رو 60 فریم و 1080 بسازن مثل بازی Flower واقعا عالی میشه. تجربش با ویتا عالی بود.

کسانی که این نسخه رو برا ویتا خریده بودن تایید شده که برای PS4 هم مجانی دارند یا نه؟!؟؟!

خوبیش اینه که همون یه ذره فکری هم که واسه خرید ویتا به خاطر یه سری بازی هاش داشتیم از بین میره کم کم. چه کاریه بازیهاش واسه ps4 میاد دیگه :d همون کیلزون ویتا هم سال دیگه hd میدن بیرون

خوبیش اینه که همون یه ذره فکری هم که واسه خرید ویتا به خاطر یه سری بازی هاش داشتیم از بین میره کم کم. چه کاریه بازیهاش واسه ps4 میاد دیگه :d همون کیلزون ویتا هم سال دیگه hd میدن بیرون

خوبیش اینه که اگه کراس بای باشه خیلی ها هر دو کنسول رو میخرن و با هردو تا در هر حال بازی میکنن و حالشو میبرند.
این کراس بای خیلی حال میده. بازی راچت ویتا و PS3 خیلی عالی بود.یکی بخر 2 تا ببر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or