ps vita کاربر سایت Jan 19, 2012 #1 سونی سرویس Flickr را که یک سرویس اشتراک گذاری عکس به حساب می آید به امکانات ویتا اضافه کرده است. این سرویس به عنوان یک نرم افزار در ژاپن از طریق PS Store به صورت رایگان قابل دانلود است. منبع
سونی سرویس Flickr را که یک سرویس اشتراک گذاری عکس به حساب می آید به امکانات ویتا اضافه کرده است. این سرویس به عنوان یک نرم افزار در ژاپن از طریق PS Store به صورت رایگان قابل دانلود است. منبع
† Salvatore † کاربر سایت Jan 19, 2012 #2 عنوان تاپیک که دیدم یه لحظه فکر کردم Flicky واسه ویتا تایید شده... Spoiler یادش بخیر
Rover کاربر سایت Jan 20, 2012 #3 نوشته شده توسط Mk360: عنوان تاپیک که دیدم یه لحظه فکر کردم Flicky واسه ویتا تایید شده... Spoiler یادش بخیر بیشتر... دقیقا منم همین فکر رو کردمچه قدر بازی میکردیم لامصب Save هم نداشت
نوشته شده توسط Mk360: عنوان تاپیک که دیدم یه لحظه فکر کردم Flicky واسه ویتا تایید شده... Spoiler یادش بخیر بیشتر... دقیقا منم همین فکر رو کردمچه قدر بازی میکردیم لامصب Save هم نداشت
susha کاربر سایت Jan 20, 2012 #4 نوشته شده توسط Rover: دقیقا منم همین فکر رو کردمچه قدر بازی میکردیم لامصب Save هم نداشت بیشتر... البته من چند ماه قبل با شبیه ساز روی PC بازی میکردم هر موقع دوست داشتم save میکردم مراحل بالاتر خیلی خیلی سخت بود :d
نوشته شده توسط Rover: دقیقا منم همین فکر رو کردمچه قدر بازی میکردیم لامصب Save هم نداشت بیشتر... البته من چند ماه قبل با شبیه ساز روی PC بازی میکردم هر موقع دوست داشتم save میکردم مراحل بالاتر خیلی خیلی سخت بود :d
ke$ha کاربر سایت Jan 20, 2012 #5 نوشته شده توسط Rover: دقیقا منم همین فکر رو کردمچه قدر بازی میکردیم لامصب Save هم نداشت بیشتر... save نداشت , ولی password داشت واسه مراحل فک کنم :d
نوشته شده توسط Rover: دقیقا منم همین فکر رو کردمچه قدر بازی میکردیم لامصب Save هم نداشت بیشتر... save نداشت , ولی password داشت واسه مراحل فک کنم :d