Fist of the North Star ~ Xbox360

ps3_360_wii

کاربر سایت
hokuto muso این بازیو فروشگاه http://www.varenagames.com/index.php اورده میخواستم ببینم این همون بازی کنشیرو هستش که روی پلی 1 بازی میکردم اخه من عاشق این بازیم همیشه دوست داشتم یه نسخه دیگه از این بازیورو بازی کنم خواهش میکنم هر کس اطلاعی از این بازی داره اینجا بگه و اصلا نسخه پال این بازی میاد یانه شرمنده اگه خوب ننوشتم

hokuto muso این بازیو فروشگاه http://www.varenagames.com/index.php اورده میخواستم ببینم این همون بازی کنشیرو هستش که روی پلی 1 بازی میکردم اخه من عاشق این بازیم همیشه دوست داشتم یه نسخه دیگه از این بازیورو بازی کنم خواهش میکنم هر کس اطلاعی از این بازی داره اینجا بگه و اصلا نسخه پال این بازی میاد یانه شرمنده اگه خوب ننوشتم

سلام

نسخه اول این بازی در کنسول سگا بود

به اسم The Fist of North Star

بله نسخه پال هم میاد البته تابستون

یعنی توی این سایت هیچ کسی طرفدار این بازی نیست .هیچ کسی بازیو نخریده اطلاعاتی به ما بده ببینیم اصلا ارزش بازی کردنو داره یا نه نقاط ضعف و پیشرفتش چی بوده از شانس بد فقط نسخه جی اومده و دستگاه منم پال هستش توی حسرت این بازی موندم کسی تاریخ دقیق بازیو برای نسخه پال می دونه

یه دستی هم به پست اول بکشید بد نیستش
اصلا مناسب نیستش
مثلا من که از بازی هیچ اطلاعی ندارم باید از پست اول بفهمم که کلیت بازی و سبک بازی و تاریخ عرضه و ... چیه!

برای رضای خدا اسم تاپیک رو عوض کنید: Fist of the North Star ~ Xbox360
دموی این عنوان هم اکنون روی XBL Marketplace رفت. برید صفا کنید با این Beat'em Up مَشتی :دی.

شما بازی کردی؟؟چندجا دیدم اصلآ ازش تعریف نشده بود !

منم یاد یه بازی قدیمی می افتم اما نه به اسم Fist of the North Star!!!

شما بازی کردی؟؟چندجا دیدم اصلآ ازش تعریف نشده بود !

منم یاد یه بازی قدیمی می افتم اما نه به اسم Fist of the North Star!!!
به دلایلی نمیتونم بازی کنم :دی.
این عنوان رو از یه انمیه قدیمی درست کردن که خیلی طرفدار داشته یه زمانی (:دی). گرافیک بازی انچنان بالا نیست ولی افکتهای تصویری زیاد داره + اینکه تا دلت بخواد دشمن هست برای مبارزه کردن. یه جورائی مثل DW ـه ولی دون شمشیر و نیزه و ... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or