Firmware جدید برای PS3 در راه است...

دوست عزیز از خبر کمال تشکر را دارم ولی همونطور که میدانی این خبرها خیلی هم از نظر زمانی میزون نیستن ، چون من امروز آپدیت کردم و ورژن 1.81 را نصب کردم

PS3 v1.81 (EUR) Firmware

PS3 v1.81 (USA) Firmware
برای NTSC / J هنوز ریلیز نشده

دوست عزیز میشه بگی چه طوری این کارو میکنی چون تا اونجایی که من اطلاع دارم ps3 به هیچ عنوان از روی cd یا dvd بازی های ps store را نمیشه نصب کرد اگر هم منظورت اون روش قدیمیه که با کامپیوتر بریزی روش باید بگم که از ورژن 1.54 به بعد دیگه نمیشه اون کار رو کرد :-"

اگه روش دیگری سراغ داری بگو تا یه وقت کسی فکر بد نکنه :thinking::-"

دوست عزیز میشه بگی چه طوری این کارو میکنی چون تا اونجایی که من اطلاع دارم ps3 به هیچ عنوان از روی cd یا dvd بازی های ps store را نمیشه نصب کرد اگر هم منظورت اون روش قدیمیه که با کامپیوتر بریزی روش باید بگم که از ورژن 1.54 به بعد دیگه نمیشه اون کار رو کرد :-"

اگه روش دیگری سراغ داری بگو تا یه وقت کسی فکر بد نکنه :thinking::-"

من نمی دونم شما کدوم روش رو میگید اما با این روش هم از روی سی دی و هم از روی هارد میشه نصب کرد و با همه فریم وارها کار میکنه
PS : چرا سوال رو توی تایپک مربوطه نپرسیدی ؟

من نمی دونم شما کدوم روش رو میگید اما با این روش هم از روی سی دی و هم از روی هارد میشه نصب کرد و با همه فریم وارها کار میکنه
PS : چرا سوال رو توی تایپک مربوطه نپرسیدی ؟
بخاطر اینکه توی امضات گذاشتی ولی این جواب شما من یکی رو اصلاَ قانع نکرد. فکر نمیکنم توی اونجاهم به نتیجه ای برسیم

:punish::-"

بخاطر اینکه توی امضات گذاشتی ولی این جواب شما من یکی رو اصلاَ قانع نکرد. فکر نمیکنم توی اونجاهم به نتیجه ای برسیم

:punish::-"
خوب اینکه دیگه قانع نشدید رو من نمیتونم کاریش کنم
اما بچه های که این DVD ها رو گرفتن تونسته بودن بازی ها رو نصب کنند
اونهای رو هم که من می دونم فریم وارهاشون هم 1.31 و 1.51 و 1.80 بوده

بقیه سوالها تو PM ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or