Firaxis(کنسولهای نسل بعدی اینده pc را جذاب تر می کنند )

hosein me

کاربر سایت

آقای Dennis Shrik تهیه کننده شرکت Firaxis طی صحبتی با سایت Now Gamer اعلام کرد که ما یک تکنولوژی کامل و تمیز داریم در حال امدن هست و همچنین در مورد ماکرو سافت از فناوری کینکت بر خوردار هستیم ولی چیزی جالب تر در ps4وجود خواهد داشت ؟ چیزی که در ps4ما فهمیدیم انها ی جهان رنگی دارن که می توانند با کمک از ان سبب ساخت کنترل های جدید شود که به شما این امکان را می دهد که به هرکجا از صفحه نمایش اشاره کنید که بسیار بسیار جذاب هست زیرا قبلا موس های مخصوص بازی وجود داشتند
در نتیجه در کنسول های نسل جدیدمواردی را خواهیم دیدکه موجب رشد بازیهای pcخواهند شد (حرکت دادن وسیله ای )دیگر لازم نیست چیزی که از ابتدا برای pcچورت شده هست را عوض کنیم و دوباره پورت کنیم !
این شرکت در حال ساخت چه عنوانی برای نسل بعدی کنسول ها هست همچنین Shrik بیان کرد که در طرف عنوان Civilization به طور کاملا خاصی به سخت افزار نگاه نمی کند اما نمی توان در رابطه با XCOM حرفی زد!

منبع

آخرین ویرایش:
[FONT=&amp]دقیقا. حالا وایسا وقتی کنسولا هک نشدن چطور همه یهو PC باز میشن=)) [/FONT]
[FONT=&amp]
سلام[/FONT]

[FONT=&amp]من مدت هاست اینجا میام اخبار رو می خونم و می رم. تا بحال بارها خواستم عضو شم دیدم اینجا فقط کنسولها رو زیر سوال می برن. از دوستام توی psn [/FONT][FONT=&amp]و لایو هم در مورد اینجا پرسیدم مسخره می کردن[/FONT]

[FONT=&amp]به نظرم اگه می خواید کنسول گیمرها رو اینجا ببینید بهتره یکم رو مدیریت تجدید نظر کنید تا حالا تو انجمن های دیگه چنین هجمه ای رو به شخصه ندیدم

من که زیاد کنسول گیمری تو این سایت نمی بینم ولی هرکیم از گیم چیزی ندونه فکرای دیگه ای می کنه ! البته طبیعتا ما کنسول گیمرا کمتر از pc گیمرا پای سیستم هستیم ، ولی شوخ طبعی هم حد و حدودی و مکانی داره، همین طور تحقیر .[/FONT]

^^^
فقط کم مونده جماعت کنسول گیمر بعد از ترول های اخیرشون مظلوم نمایی هم کنند8-|

اول از همه ببخشید دیر پاسختون رو می دم

قصد جسارت نداشتم ، بله شاید طرف کنسول گیمرها هم افراد به اصطلاح ترول باشن ولی جواب بدی رو با بدی نمی دن تو چنین فضایی جو بدی به وجود میاد اگر خودتون کمی فکر کنید حتما متوجه خواهید شد

به هر حال بنده بعید می دونم من و دوستایی که تو psn و لایو باهاشون آشنایی دارم صرفا به خاطر بحث مالی یا بازی ارجینال کنسول گیمینگ رو ترک کنیم

حتی تو ایکس باکس لایو که گیمرهای ایرانی فکر می کنن همه با بازی کپی میان من افرادی رو می شناسم و باهاشون فرند هستم که با بازی ارجینال میان و مشکلی از این بابت ندارند

بعید می دونم با امثال این حرفها PC جلوی کنسول پیروز شه یا چیز دیگه، فقط کدورت به وجود میاد شاید به فرض مثال قشر PC گیمر به خیال خودشون برنده باشن و حرف همدیگه رو تایید کنن ولی کنسول گیمرهای واقعی هم که اکثر اوقات پای کنسول هستن خللی توشون ایجاد نمی شه فقط باعث می شه از این فروم دوری کنن و کسایی هم که اینجا هستن یه اقلیت مغلوب شن که ترول بشن .

Sorry For Off-Topic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or