Final Horizon | PS Vita

Fenris Wolf

کاربر سایت
jpg
بچه ها یه خبر براتون دارم تاپ !
امروز قصد معرفی جدیدترین بازی استدیو Eiconic games رو دارم ، این استدیو قبلا بازی total recoil رو برای ویتا ساخته بود.از اینکه بازی Final horizon رو به صورت رسمی براتون معرفی میکنم بسیار مفتخر هستیم . این بازی در ابتدا برای پی اس وویتاو نهایتا برای ps4 عرضه خواهد شد .
این بازی ، یک بازی استراتژیک (RTSیا real time strategic ) هست که شما نمونه اش رو تا به حال ندیده اید.فرض کنید تو ادم فضاییای جیمز کامرون ، این آدم فضاییا به روباتها حمله کنن( تانک روباتی و هلیکوپترها ) .
واقعا باعث افتخارمونه که راجع به این پروژه تو مراحل اولیه ساختش صحبت کنیم - بهمون اجازه به اشتراک گذاری پروسه ساخت بازی رو در این مراحل اولیه میده .اینم یه عکس از مدل سفینه فضایمونه که طراحی کردم( عکس اگه نیومد بگین جداگونه اپلود کنم )
20564594059626171944.jpg

ما به سختی درحال کار کردن روی نمونه اولیه پروژه مان هستیم و میخوایم تا جایی که میتونیم انیمیشن و اکشن رو تو بازی قرار بدهیم .
بازی ما نمونه تکامل یافته ای از سبک tower Defense هستش. البته قرار نیست که یسری دشمن فقط از گوشه صفح خودشونو به یه گوشه دیگه برسونن ، هرچند نمیخوایم سورپرایزمون رو لو بدیم , ولی اونا( دشمن ) از هر سلاح و ابزاری که سر راهشون باشه استفاده خواهند کرد . این بازی میتونه یک تجربه سه بعدی فوق العاده رو فراهم کنه!
78151371943119828598.jpg

من عاشق space invaders بودم ( از بازیای میکرو و اینا:biggrin1: ) ولی واقعا همش همین بود؟ یه سری لشمن هی چپ و راست میشدند و تیر میزدند؟ اونم انقدر آروم؟ اینسکتور ها( دشمنای بازی ) قضیه شون فرق میکنه! نتنها به سبک و سیاق فضایی خودشون ححرکتمیکنند بلکه تکنولوژی خودشونم دارن ، موشکای پیشرفته لیزر های خفن و ... بقیه ااطلاعاتشم بعدا منتشر میکنیم:biggrin1:
خلاقیتی که تو کار کردن روی اینسکت ها وجود داشت این فرصتو بهم داد که انیمیشن های تازه ای خلق کنم . ممکنه ممناز زنبور ها و یسری حشرات نترسم ولی اینکه ببینم یه عنکبوت داره ررروزمینراه ممیرهواقعا هوش از سرم میپره (:|) ! این کاریه که ققرارهبا final horizon بکنیم ( شاید یکی از عنکبوت نترسه باو:biggrin1: ) اینجام یسری از واکنشای دشمنا رو تعریف میکنه مثلا اون عنکبوتیا میدوند و شلیک میکنن یا یهویی متوقف میشن و دوباره میدوند.
اینسکتورها( دیگه اینسکت رو تترجمهنکردم :|) قراره دست وپاشون تو میدون جنگ قطع بشه یا آسیبای جدی ببینن و بالهاشون رو از دست بدند ولی همچنان ادامه به نبرد میدن(مثل رباتها تو مس افکت 2 ککهتا آخرین لحظه میجنگیدند )

من رو یه سری انیمیشن برای موجوداتی که چندتا پا داشتند کار کردمو واقعا خفن از آب دراومدند:biggrin1: البته نباید عنکبوتا رو جزو حشرات دونست ولی در هر صورت اره دیگه ... :|
منبع :
http://blog.eu.playstation.com/2013/...-vita-and-ps4/
پ.ن عکساشو جدا تو همین پست آپ میکنم و از این به بعد اخبار ایندیو میذارم اینجا براتون
ویرایش : همین الان صفحه رو پاک کردند تو منبع هم برین میگه صفحه یافت نشد! خوب شد خبرشو گذاشتم:|:biggrin1:​

اینم تاپیک بازی ، تمامی بحثو گفتگو هاش اینجا صورت میگیره .
هر خبر جدیدی بیاد به این پست افزوده خواهد شد.
اینم منبع سالمhttp://blog.eu.playstation.com/2013...repares-alien-rts-assault-on-ps-vita-and-ps4/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or