بله من هم موافقم که خیلی طولانیه ! هم این بازی و هم 16 به میزان قابل توجهی محتوای بیخودی دارن.
اگر از هر دوی این بازی درصدی از محتوا کم میشد برای جفتشون بهتر بود.
ریبرث به این دلیل طولانی هست که میخواستند جوری بازی اصلی رو خورد کنن که حتما ازش 3 بازی در بیاد.
من در چند پست قبلیم گفتم که ریبرث اگر یک بازی مجزا بود خیلی چیز جالبی نبود.
شما همین بازی رو تصور کن اما با یک سری کارکتر جدید ... حالا ببین اگر این طوری بود چقدرش رو میرفتی؟ من خودم اگر دارم به زور ادامه میدم به خاطر این هست که ببینم تهش آخر چی میشه و به خاطر اینه که 4 تا نکته داستانی ببینم بلاخره.
ریبرث خیلی سرگرم کننده میتونه باشه با اون همه کانتنت و مینی گیم که واقعا هم جای تحسین داره که این همه مینی گیم درست و حسابی طراحی کردن، اما برای منی که دنبال داستان هستم حوصله سر بر هست.
گیم پلیش واقعا خوبه اما اون قدری چلنج نداره واقعا ... من دارم روی Dynamic میرم که بازی برام آسون نشه اما با این حال تمام باس ها رو همون دفعه ی اول میزنم و حتی به عنوان مثال ااکساندر رو فقط با یک درجه کاهش و رفتن به یکی از معبد هاش زدم اون هم توی اولین باری که رفتم بگیرمش.
باس های 16 خیلی به یادماندنی تر بود.
در مورد شخصیت های 16 نمیتونم با شما بصورت کامل موافقت کنم.
همین جا در ریبرث، اگر بازی رو یک عنوان مجزا در نظر بگیری یعنی در نظر نگیری که ریمیک وجود داره و یک راست بیای ریبرث رو بازی کنی هیچ چیز خاصی از شخصیت های اصلی هم نمیبینی چه برسه به فرعی ها.
حداقل تا اینجا که چپتر 10 بوده که شخصیت های اصلی هیچ عمق و نگرانی و یا هدف خاصی رو بروز ندادن و صحبت خاصی نداشتند با هم.
من خودم توی 16 از 3 تا شخصیت خیلی خوشم اومد که کلایو و دیان و سید بودن.
با اینکه دیان حدودا در 30-40 درصد انتهایی بازی شروع به شکل گرفتن میکنه اما خیلی قوی شکل میگیره و من اصلا انتظار نداشتم از اون کاراکتر خوشم بیاد.
به زودی میشه 2 ماه که من دارم ریبرث رو بازی میکنم .... شما خودت تصور کن که چقدر کشش داشته برام.
اما ریمیک رو هر روز بازی میکردم و 16 رو هم به جز 1 هفته که داستان توی ذوقم زده بود، هر روز بازی کردم .
من هم جو و اتمسفر 16 رو خیلی بیشتر از ریبرث دوست دارم و شخصیت کلایو هم از تمام شخصیت های ریبرث برام پررنگ تر بود.
ریمیک واقعا بازی خوبی بود، مخصوصا که من خودم شخصا دنبال این بودم که ببینم بازی کجا و چطوری تمام میشه.
در عین حال هم حضور سفیروث این ور و اون ور در بازی، برام سوال ایجاد کرده بود و دنبال اون جواب ها هم بودم اما ریبرث شکر خدا همه شاد و شنگول هستند و انگار که نه انگار چه اتفاقاتی توی ریمیک افتاده بود.
من همون موقع که فهمیدم وینست نه تنها قابل کنترل نیست، بلکه هیچ نقشی توی فایت ها حتی بصورت npc نداره ناامید شدنم شروع شده بود 

حالا فعلا هم که هنوز به دست بوسیشون نرسیدم.