Final Fantasy XIV: A Realm Reborn در راه عرضه برای Xbox One

Mr. Worldwide

کاربر سایت
phpnipupb.jpg

Naoki Yoshida تهیه کننده Final Fantasy XIV: A Realm Reborn درمورد نسخه Xbox One این بازی گفت:"

ما واقعا می خواهیم کاری با نسخه Xbox One بازی انجام بدهیم. من به شخصه یکی از گیمران کنسول Xbox هستم. در مورد A Realm Reborn این بازی در مورد قابلیت ها و سازگاری با cross-platform است. هر کسی در هر پلتفرمی میتواند این بازی را با دیگری انجام بدهد. ما نمی خواهیم در community تقسیم بندی انجام دهیم و افراد هر پلتفرم را جدا سازی کنیم. پس ما در حال صحبت با مایکروسافت برای متقاعد کردن آنان انچه باید انجام شود و اتفاق بیفتد هستیم."

Square Enix به تازگی تصمیم به عرضه نسخه Mac بازی گرفته است. بازی در PC دارای قابلیت های DirectX 11 و DirectX 12 است. Yoshida درمورد چگونگی مذاکرات نگفته است که آیا مایکروسافت اجازه انلاین بازی کردن یک بازی کراس پلتفرم را می دهد یا خیر.

منبع

آخرین ویرایش:
Square Enix به تازگی تصمیم به عرضه نسخه Mac بازی گرفته است که دارای قابلیت های DirectX 11 و DirectX 12 است. Yoshida درمورد چگونگی مذاکرات نگفته است که آیا مایکروسافت اجازه انلاین بازی کردن یک بازی کراس پلتفرم را می دهد یا خیر.

Mac؟
DirectX؟
DirectX12؟

نسل قبل مایکرو به خاطر دلایل امنیتی لایو اجازه نمیداد کسی این کار رو بکنه. در حالی مثلا اگه اشتباه نکنم کانتر، بصورت کراس بین PC و PS3 اجرا میشد.

اسکوار به این شکل میخواد محبت های سونی رو جبران کنه ...

من هنوز موندم اینها که گفتن قراره محبت های سونی رو جبران کنیم چی کار میخوان بکنن

حتما میخوان بگن همین که میزاریم بازی هامون روی پلتفرمشون منتشر شن و انحصاری مایکرو و نیتندو نیستن خودش بزرگترین لطفه ...

تا مایکروسافت از سیاست هاش کوتاه نیاد این بازی عرضه نمیشه برای کنسول هاش....حیف، دارنده های ایکس باکس یه طلا رو دارن از دست میدن، بازی بی نظیره!

اسکوار به این شکل میخواد محبت های سونی رو جبران کنه ...

من هنوز موندم اینها که گفتن قراره محبت های سونی رو جبران کنیم چی کار میخوان بکنن

حتما میخوان بگن همین که میزاریم بازی هامون روی پلتفرمشون منتشر شن و انحصاری مایکرو و نیتندو نیستن خودش بزرگترین لطفه ...
چه حرفایی میزنین شما. شماره ی یازدهم هم برای xbox و هم برای PC منتشر شد. این هم برای PC منتشر شده. دیگه فکر FF انحصاری رو باید از ذهنتون بیرون کنین. مطمئن باشین سونی هم دیگه اونقدرا ازین بابت دلخور نیست. دوره ای که FF حرف اول رو تو نقش آفرینیای ژاپنی میزد تموم شده و کنسولای سونی هم تو این ژانر بازی زیاد دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or