Final Fantasy XIII-2 رونمایی شد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

امروز SE در جریان کنفرانس خبری اش در ژاپن از Final Fantasy XIII-2 رونمایی کرد.
Motomu Toriyama همچون نسخه قبلی کارگردان بازی خواهد بود و به نظر میرسد Yoshinori Kitase هم همچنان تهیه کنندگی بازی را بر عهده خواهد داشت.
همچنین در لوگوی جدید بازی در کنا کاراکتر شماره قبلی (Lightning)، یک شخصیت جدید هم دیده میشود.
بازی برای عرضه در 2011 (حداقل) در ژاپن در نظر گرفته شده است.

VG247

آخرین ویرایش:
بدترین خبر ممکن :) .
شهاب شاید اینا از XIII درس گرفته باشن و یه دگرگونی تو بازی ایجاد کنن تا حداقل شکل و شمایی به نسخه های قبل بگیره !

you :

It’ll be out in 2011 in Japan.
me :

and versus will be out in 2012 or another time
:)

and :

اصلا Versus ـی وجود داره یا تنها چند تا تریلر خشک و خالی واسه خوشنودی ملت زدن ؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DeanAmbrose
این که FFXIII اصلا هیچ بویی از فاینال های قبلی نبرده یه مساله دیگست. توی این نسل که بهترین JRPGـش تا حالا Lost Odyssey بوده( به نظر من)، همین هم غنیمته.

طراحی محیط و CGها از نقاط قوت بازی بود. داستان هم تا حدودی راضی کننده بود. اگه اون حالت خطی بودن بازی از بین بره و یه کم روی کاراکتر‌ها کار کنند میشه بهش امید داشت. با وجود این اعتراضات گسترده‌ای که به FFXIII شد به نظرم XIII-2 عنوان بهتری از اب در میاد. سیستم battle هم مثل اینکه قراره تغییراتی بکنه.

دوستان لوگوی بازی رو ببینید و مثل من لذت ببرید!:دی

sNhF672n2N5t9R6O971Hg8i5bUowlp33.jpg

این دختر مو سیاهه خود لایتنینگ هست که به این فرم درامده (یه چیز تو مایه های اسپرها) یا یه شخصیت جدید؟ خیلی شخصیتش خوفه! یه شخصیت منفی باشه من از طرفداران این بازی مشم چون مدت هاست منتظرم توی یه FF به سبک FFVII با یه باس کاملا انسانی مبارزه کنم! کلا بازی بوی خیلی خوبی میده!:دی

این هم یه عکس از بازی که لباس جدید لایتنینگ رو نشون میده!:دی

LfPR4t2OGW5Bih4iBqI9StN7FzL2KwC7.jpg

عجب چیز خوفی دستش هست!

پ.ن: من اینجور حس میکنم یا بازی اتمسفرش به FFX نزدیک شده؟

• Like
Reactions: Ooops
اگه باز بخوان barthendulus رو بیارن میرم دفتر اسکوار رو بمبگذاری میکنم.)x)xfang هم باید یه جوری وارد بازی کنن .داستان هم به درک من این حرفا حالیم نیست من fang میخوام.:((:((

گفتن واسه هر دوی ps3 و x360 یا نه؟
تنها نکته مثبتش که توش میبینم اینه که این بازی برخلاف قبلی فرتی میاد بیرون:d دلایل بیرون اومدنشم کاملا تابلوه. نگم بهتره:d

گفتن واسه هر دوی ps3 و x360 یا نه؟

Yep! بازی زمستون سال آینده توی کل دنیا منتشر میشه!

دلایل بیرون اومدنشم کاملا تابلوه. نگم بهتره

حمید من از بازی خوشم امده! از بازی اصلی خیلی بهتر هست! توی همین تردش که توی امضام هست بیا تصاویرش رو ببین! بازی دقیقا داره چیزهایی رو که کم داشت بدست میاره!

هم یه شخصیت مرد خفن که رمنس بازی رو بیشتر کنه، هم داستان بهتر و پرداخت بهتر که اینجور که SE گفت بازی قراره مثل FF های قبلی رمنس باشه و از این فال سی ها یه نمه بکشه بیرون!:دی کامبت سیستم بازی هم که میخواد تغییر کنه!

راستی نکته مثبت این هست که هامازو رو از شرکت انداختن بیرون و امتسو هم از قبل گفته بود یه پروژه خیلی بزرگ از FF هست که داره روش کار میکنه و فعلا آنانس نشده! احتما همین رو میگفته! یعنی من آرزو میکنم همین رو گفته باشه چون اگه موسیقی بازی مثل آدم باشه نصف مشکلات من باز بازی و عدم ارتباط برقرار کردن باهاش حل میشه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or