Final Fantasy XIII فقط 1.3% تکمیل شده است!

rezaigi2004

کاربر سایت
طبق آخرین لیست ارسالی سونی به بخش تدارکات ساخت بازی PS3 عنوان Final Fantasy Versus XIII فقط 1.3% تکمیل شده است!!

playstation-premier-tiny-final-fantasy-xiii-update-20070717101846643-000.jpg

playstation-premier-tiny-final-fantasy-xiii-update-20070717101848252-000.jpg

طی یک خبر سایت forever-fantasy اعلام شد که دمو ff xiii و Versus XIII سال 2008 منتشر میشه البته همونطور که رضا جان گفت اول فامیتسو حدث زده بود که دمو ffxiii احتمالا 2008 عرضه نمیشه

یا پروژه ی Versus خیلی بزرگه و یا الویت اول شماره 13 بعد نسخه Versus که کار روش شروع نشده
کار XIII,Versus با هم پیش می ره.
جفت این پروژه ها هم خیلی خیلی بزرگ هستند.مثلا همین Versus دارایه 100 دقیقه CG می باشد!!!! یعنی به اندازه سوپر انیمیشن دنیا FFVIIAC !!!!تیم طراحی این انیمیشن ها هم همان تیم طراحی AC می باشد.
بعد چون سبک بازی Versus اکشن-نقش افرینی هست یک تیم مخصوص بر رویه گیم پلی بازی کار می کنند و بر اثاث گفته هایه نومورا گیم پلی بازی مثل مبارزات AC می باشد.

در ضمن تبق اضهارات نومورا(کارگردان) این بازی قراره توان کنسول PS3 رو نشون بده و برایه همین از سیستم CGR استفاده می کنه!!!!! بنابراین واضحه که بازی زیاد کار می بره.

من خودم فکر می کنم این از سیاست هایه SQ می باشد که زمان انتشار بازی رو به نیمیه دوم 2008 انداخته هست.اخه طبق شایعات پروژه باز سازیه FFVII کلید خورده ولی ساخت بازی به موفقیت XIII,Verus بستگی داره.مسولین SQ هم انتشار بازی عقب میندازن که وضع فروش PS3 بهتر بشه:laughing:

Final Fantasy احتیاجی به بازار گرمی نداره!!

پ.ن:اگه بازی 2008 منتشر بشه ولی با کیفیت توپ بهتره یا زود منتشر بشه و ... ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or