من در چند سایت در پیت ایرانی خوندم که این بازی قراره در سال میلادی جاری منتشر بشه!! و متاسفانه در همین سایت هم این خبر رو دیدم.
در هر صورت خود Toriyama گفته که: "امیدوارم در این سال یک دمو Playable از این بازی منتشر بشه" و خود تتسویو نومورا هم گفته:"FFXIII امسال منتشر نخواهد شد"
Final Fantasy XIII "Never" Come Out In 2008.
ولی قول داده شده که امسال دموهایه مختلفی از این بازی منتشر بشه که سایت هایی چون W3.finalfantasyversusxiii.net نتیجه گرفتن که شاید این بازی قراره امسال منتشر بشه.
By no means will Final Fantasy XIII "never" come out in 2008
همونطور که اول پست هم گفتم خود توری یاما رسما گفته که:
hoping to give the fans a glimpse of the game in the form of a demo sometime this year
شاید امسال یک دمو از بازی منتشر بشه.
پ.ن:شاید این بازی اصلا امسال منتشر بشه!! ولی هنوز هیچ خبر رسمی در این رابطه داده نشده و همش نتیجه گیری Fansite هاست.
در هر صورت خود Toriyama گفته که: "امیدوارم در این سال یک دمو Playable از این بازی منتشر بشه" و خود تتسویو نومورا هم گفته:"FFXIII امسال منتشر نخواهد شد"
Final Fantasy XIII "Never" Come Out In 2008.
ولی قول داده شده که امسال دموهایه مختلفی از این بازی منتشر بشه که سایت هایی چون W3.finalfantasyversusxiii.net نتیجه گرفتن که شاید این بازی قراره امسال منتشر بشه.
By no means will Final Fantasy XIII "never" come out in 2008
همونطور که اول پست هم گفتم خود توری یاما رسما گفته که:
hoping to give the fans a glimpse of the game in the form of a demo sometime this year
شاید امسال یک دمو از بازی منتشر بشه.
پ.ن:شاید این بازی اصلا امسال منتشر بشه!! ولی هنوز هیچ خبر رسمی در این رابطه داده نشده و همش نتیجه گیری Fansite هاست.