Final Fantasy XIII تحولی بزرگ در بازی هایه RPG

Cloud Strife

Loyal Member
"پرش Final Fantasy آز XII به XIII خيلي بزرگ تر از پرش VI به VII مي باشد"

اين جمله تتسويو نومورا در مورد شماره جديد اين بازي يعني FFXIII مي باشد.اما مگر چه اتفاقي در FFXIII خواهد افتاد که باعث تحولي عظيم در اين سري خواهد شد؟

انقلابي در گيم پلي بازي هايه RPG .

تا حالا بازي هايه RPG رو بازي کرديد؟ اگه بازي کرديد ميدونيد که اولين فاکتور مهم در يک بازي نقش افريني سبک خاص گيم پلي ان مي باشد.به صورتي که شما در مبارزات به Turn Base يا Real Time و با انتخاب نوع ضربات يا جادو ها به مبارزات خواهيد پرداخت.

اصولا تمامي ضربات در اين بازي ها فرمي استاندارد يا کلاسيک گونه دارند.يعني با توجه به نوع بازي و کلا سبک مبارزات در بازي هايه RPG مبارزات حالت کليشه اي و محدود هستند.

بزاريد يک مثال بزنم تا خوب متوجه بشيد.مثلا در بازيه Wild Arms که يک بازيه RPG با تم وسترن مي باشد نوع مبارزات شما محدود به شليک کردن با تفنگ و ... مي باشد ولي آيا شما در بازيه RPG ديده ايد که شخصيت بازي ضمن شيرجه زدن تمام دشمنان را هد شات کند؟!!!

همانطور که گفتم اين محدوديت بازي هايه RPG در مبارزات مي باشد.اما...

FFXII با سبک مبارزات خاص خودش و سيستم ورود به مبارزاتش تحولي بزرگ در بازي هايه اين سبک بوجود اورد ولي آيا اين تحول برايه ادامه بقا اين سري از بازي ها کافي مي باشد؟

FFXIII آمده تا به کل سيستم مبارزات را در بازي هايه RPG متحول کند.

اولين تحول استفاده از سامون ها در MAP ها مي باشد.تا به حال در بازي هايه RPG فقط در طول مبارزات قادر به احظار سامون ها بوديم ولي در اين شماره مي توانيم در خارج از مبارزات هم سامون ها را احظار کرده و مثلا برايه جابه جايي از آنها استفاده کنيم.(همونطور که در تريلر جديد اين بازي اگه ديده باشد مي بينيد که شيوا تبديل به موتور مي شه!!)

ولي تحول بزرگ تر در سيستم مبارزات و نوع ضربات مي باشد.همونطور که گفتم در بازي هايه RPG ضربات محدود به يک المان هايه خاص بود.ولي در FFXIII ديگر خبري از ضربات تکراري نيست.
در شماره شما قادر خواهيد بود در هين مبارزات زمان رو متوقف کرده و به دشمنان ضربه بزنيد يا با حرکات اکروباتيک مخصوص بازي هايه اکشن دشمنان را به درک واصل کنيد!!!(فقط اميدوارم رو ديوار راه رفتن به بازي اضافه نشه) تتسويو نومورا خالق قسمت هايه اکشن و ضربات در اين بازي مي باشد که امتحان خود را در خلق صحنه هايه اکشن با FFVIIAC پس داده است.
تمامي ضربات در اين بازي به سبک بازي هايه اکشن مي باشد.در تريلر جديد بازي لايتنينگ با يک مجيک جديد به دشمنان ضربه زد و در ضمن پرتاب شدن دشمنان در هوا با يک حرکت خيلي سريع که البته به صورت متوقف شدن زمان نشون داده مي شد تک تک دشمنان رو مورد عنايت قرار داد!!!

هنوز نوع ضربات و مجيک ها و سامون ها و ليميت ها در اين بازي مشخص نشده ولي چيزي که کاملا مشخص تحول بزرگ در سيستم مبارزات مي باشد.

آيا اين تحولات به مزاج طرفداران سبک RPG خوش مياد؟برايه پاسخ دادن به اين سوال با تا سال 2009 صبر کرد!!!

آيا شما در بازيه RPG ديده ايد که شخصيت بازي ضمن شيرجه زدن تمام دشمنان را هد شات کن
پس من چرا زیبایی این جمله رو درک نمیکنم.
من همیشه از طرفداران نقش افرینی بودم و عقیده دارم rpg ژاپنی به این گونه کمک کرده اما:
من نمیدونم آیا واقعا کسی که rpg بازی میکنه نیاز به این درجه از اکشن داره یا نه ولی به شخصه اگه بخام headshot کنم خب میرم manhunt بازی میکنم.
مشکل اصلی من با این جمله اینه که اکشن فیزیکی فقط میتونه یه بخش از نقش آفرینیه باشه و تاکید زیاد بر آن باعث کم شدن چیزهایی میشه که واقعا این گونه برای اون به وجود آمده بخصوص داستان:
A role-playing game (RPG) is a type of game in which the participants assume the roles of characters and collaboratively create stories. Participants determine the actions of their characters based on their characterization, and the actions succeed or fail according to a system of rules and guidelines. Within the rules, they may improvise freely; their choices shape the direction and outcome of the games
در ضمن من فکر نمیکنم با افزودن چنین چیزایی بشه این گونه را توسعه بخشید.​

منظورش این هست که دفعه قبل وقتی دستور مثلا حمله را میزدی منتظر بودی خودش بزنه و تو نگاه میکردی و میگفتی کاش (hp زیادی ازش کم بشه) ولی شاید این بار دسته خودت باشه؟ (*عالی خواهد شد*):love: :)

عالی شد بهتر از این نمیشه بازی هم سکا دار بازی های ار پی جی شرقی دوباره میخواد المان های جدید ی به این سبک وارد کنه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or