من تا حدی با حرف آریا موافقم...ولی کمی که فکرش رو میکنم موضوع برام یه کمی عجیب میشه...
دموی تکنیکی که در سال 2005 (E3 2005) برای PS3 نشون داده شد , دمویی بود که بصورت Real-Time اجرا میشد...داستان بازی FF VII کامل هستش...زمینه ها از قبل در PS 1 ساخته شدن...تمام کاراکترها و دیالوگهای مخصوص به اونها در بازی اول (در زمان PS One) بصورت کامل بودن...
در صورتیکه SE بخواد یه Remake از روی FF VII درست کنه , فکر نمیکنم که زمانی که ساخت این بازی میبره از زمان ساخت FF XIII و یا FF Versus XII بیشتر بشه...
میدونیم که طبق گزارش مالی SE (میتونین برین از سایت SE ببینینش و یا توی مجله ی بازیرایانه شماره ی قبل یه نگاهی بهش بندازین) این بازی تا سی و یکم مارچ سال 2008 به بازار نمیاد و در نتیجه باید انتظار این بازی رو در میانه ی 2008 و یا اوایل 2009 بر روی PS3 داشته باشیم...زمان انتظار این بازی کاملا قابل درکه...برای اینکه در این قسمت مثل قسمت دوازدهم و یا Tactics از دنیای Ivalice استفاده نشده و کار زیادی میطلبه که دنیای جدیدی رو برای این سری بسازی..داستان , گرافیک و صد البته White Engine هم (به زودی کامل میشه) جای خودشون رو دارن...
ولی وقتی که دقیق میشیم میبینیم که FF VII (البته در صورتی که واقعا در حال ساخت باشه) اصلا به مواردی مثل دنیایی جدید , کاراکترهای جدید , داستان جدید و یا دیالوگهای جدید احتیاجی نداره...الان در صورت ساخت این بازی , تنها موتور گرافیکی , صداگذاری های جدید و کمی Content جدید برای بازی لازمه...همین میتونه باعث بشه که بر خلاف FF XIII (که در سال 2009 و احتمالا در ابتدای اون یعنی ماه آپریل) این بازی (FF VII) زودتر عرضه بشه...
البته لازم به ذکره که تمام اینها فقط با در نظر گرفتن صحت شایعه ی ساخت این بازی و همچنین در نظر گرفتن شروع به کار پروژه ی این بازی بصورت محرمانه در سال 2005 بوده...وگرنه شخصا پیشنهاد میکنم که از کنار این خبر فقط بعنوان یک شایعه رد بشین...
متشکرم...Nemesis