Final Fantasy VII به PC باز میگردد؟

RattleSnake

کاربر سایت
ff7logo.jpg

Final Fantasy VII شاید برای PC منتشر شود، فقط شاید.

Square Enix دامینی را به نام “FinalFantasyviiPC.com” به ثبت رسانده است که در Fusible ثبت و قرار داشته است .این دامین در تاریخ June 15 به ثبت رسیده است.

شاید ثبت این دامین فقط بیش از یک اقدام پیشگیرانه نباشد.Square Enix ممکن است این بازی را دوباره برای PC منتشر کند....زمان فقط پاسخ این سوال را میدهد .

http://gamingeverything.com/23096/square-enix-picks-up-domain-for-final-fantasy-vii-pc/
Fusible میتوانید متن اصلی را از اینجا ببینید

اینکه یه بار اومده بود باز میاد دیگه چه صیغه هست؟!

این final fantasy کدوم شماره هاش برای pc اومده ؟

اینا برای PC اومدن:

Final Fantasy VII

Final Fantasy VIII

Final Fantasy XIV انلاین بود که بسیار مشکل داشت.

Final Fantasy XI که اینم انلاین بود.

ريميكش كه دور از ذهنه، احتمالا نسخه PC قديمی بهينه سازی شده اش با رزولوشن بهتر و سازگاری با سيستم عامل های به روزه. قبلا هم قرار بود نسخه ريمستر FFVII و FFVIII روی استيم بياد ولی به دلايل نامعلوم نيومده بود. خبرشم خودم گذاشتم.

لینک دانلود میدی بزرگوار ؟ :d
تو اندينگ Crisis Core كه فكر كنم ديده باشی هست...بعد اندينگش و نمايش اسم سازنده ها دموی ريميك شده اول FFVII رو نشون می ده كه اريس از جلوی چشمه لايف استريم بلند می شه و كلود در حاليكه روی قطار وايستاده وارد ميدگار می شه. اين همون دموی ريميكه با اين تفاوت كه رزولوشنش فرق می كنه.
ضمنا نسخه PC ـش زياد جالب نبود چون گرافيك و بعضی از ديالوگ هاش فرق می كرد...بهترين انتخاب نسخه PS1 ـشه با شبيه ساز روی PC :دی

تو اندينگ Crisis Core كه فكر كنم ديده باشی هست...بعد اندينگش و نمايش اسم سازنده ها دموی ريميك شده اول FFVII رو نشون می ده كه اريس از جلوی چشمه لايف استريم بلند می شه و كلود در حاليكه روی قطار وايستاده وارد ميدگار می شه. اين همون دموی ريميكه با اين تفاوت كه رزولوشنش فرق می كنه.
ضمنا نسخه PC ـش زياد جالب نبود چون گرافيك و بعضی از ديالوگ هاش فرق می كرد...بهترين انتخاب نسخه PS1 ـشه با شبيه ساز روی PC :دی

چرا شایعه می سازی مردک !؟ :دی

نسخه PC ـش از لحاظ دیالوگ چیزی کم نداشت فقط بعضی دیالوگ های نامفهومش رو %*$ گذاشته بودند ! :دی
تازه Ultimate Patch هم داشت ...

چرا شایعه می سازی مردک !؟ :biggrin1:

نسخه PC ـش از لحاظ دیالوگ چیزی کم نداشت فقط بعضی دیالوگ های نامفهومش رو %*$ گذاشته بودند ! :biggrin1:
تازه Ultimate Patch هم داشت ...
چرا تفاوت تو ديالوگ هاش زياد بود، احتمالا ترانسليتور نسخه PC فرق می كرده. همين امسال هر دو نسخه اش رو دوباره تست زدم (PC برای اولين بار) كه می گم:دی
من خيلی رو ديالوگ ها حساسم، بخاطر همين متوجه شدم...يه جاش اول بازی كه كلود و بارت رفته بودن بمب بذارن و زك با كلود حرف می زنه دقيقا يادم يه خط از ديالوگی كه تو نسخه PS1 بود تو PC نبود...
اون ديالوگ های نامفهوم كه می گی فحـش بود كه عمدتا بارت می داد و اين مورد تو هر دو نسخه فرقی نداشت:دی
در كل من گرافيك نسخه PS1 ـش رو دوست دارم...در مورد FFVIII هم همينطور.

چرا شماره XIII رو نمیدن برا PC؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چی بگم...:| آخه JRPG و PC ؟! :|
اوه کجاشو دیدی! یه بازی بود به اسم The Last Remnant که هنوزم گهگداری میزنیم بر بدن!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or