ما ایرانی ها همشو بازی می کنیم!و ولی من یه توضیح راجع به ESRB Rating Symbols برای همه بازی ها اینجا میدم که حدائقل بدونیم فرهنگ غربی این ها رو هم داره و واقعا هم رعایت می کنن:
EARLY CHILDHOOD:بچه های سه سال به بالا
EVERYONE:
برای همه افراد
EVERYONE 10+
ده سال تا سیزده وبالاتر
TEEN
سیزده تا 17(تا به حال فینال فانتزی توی این رده بوده)
MATURE
از 17 سال تا 18 و بالاتر...
که توی این رده خونریزی و کلمات رکیک و و....
ADULTS ONLY
برای سنین بالای هجده و دارای صحنه های غیر اخلاقی و....!
RATING PENDING توی تبلیغات این رو میزنن و بعدا اعلام می کنن
final fantasy xiii versus 2009 که اگه به 2010 نکشه! هنوز چیزی از گرافیک خود بازی نشون داده نشده ولی به هر حال بازی خشن واکشنه ونه RPG یک صحنه از بازی که ورسوس در حال سقوط آزاد اول شمشیر رو به بدنه سربازه پرتاب و بعد اون رو کاملا توی بدن فرو می کنه که یکباره خون می پاشه و واقعا خشنه وجای دیگه هم بود که با پاهاش گردن طرف رو خورد می کنه!!!!
final fantasy xiii سبکش RPG و 2008 تازه ژاپنیش و درباره امریکایی اش همین دو سه روزه SQUARE ENIX NORTH AMERICAN گفت که برای 2008 بی خود منتظر نباشین!
به هر حال توی مصاحبه ای تتسویا نامورا با دنگکی کرده گفته که جهش فاینال فانتزی 12 به شماره 13 بسیار بزرگ بوده حتی بزرگ تر از جهش 6 به 7! ونبرد سفینه های فضایی هم اضافه کردیم ! فاینال فانتزی 13 اولین بازیه که از تمام امکانات ps3 استفاده می کنه و البته منحصرا برای ps3 میاد.
درباره ff13 هم باید بگم خیلی ها فکر می کنن که این بارهم SQUARE ENIX دموهای cg استفاده کرده . درحالی که اگه به تلیلر خوب توجه کنین می تونین منوهای بازی رو در قسمت های نبرد ببینین که نشون میده بازی در پیتی نیست که30 نفرآدم گروه تشکیل بدنو!!!!! شش ماهه برای همه نوع کنسول ها بسازنشو!! 10 ساعته تمومش کنی بزاری کنار!! با ترینر هم 2 ساعته