Final Fantasy را برای XBOX 360 نمیبینید..

rezaigi2004

کاربر سایت
Shinji Hashimoto:ما هیچ برنامه و نقشی برای هیچ نسخه ای از FF برای 360 نداریم.
این خبر به صور رسمی از طرف IGN تایید شد.
final-fantasy-xiii.jpg

عزیزم اون فرق میکرد
هیچ فرقی نمیکنه،نسبت فروش روی 4 میلیون(نهایتا) دستگاه به 10 میلیون(نهایتا)دستگاه اونقدر وسوسه انگیز هست که هر شرکتی به خاطر پول بیشتر بازیشو رو اون کنسول عرضه کنه.

درود به همه
بياد يا نياد 360 اينقدر از نظر بازي هاي Rpg غني هست كه Ffxiii براي XB360 فرقي نداشته باشه. نميزارن يه بازي براي سوني انحصاري بمونه ها :)

هیچ فرقی نمیکنه،نسبت فروش روی 4 میلیون(نهایتا) دستگاه به 10 میلیون(نهایتا)دستگاه اونقدر وسوسه انگیز هست که هر شرکتی به خاطر پول بیشتر بازیشو رو اون کنسول عرضه کنه.

البته حرف شما درسته . فقط یه نکته رو میخواسم بگم و اونم این که مطمئنا تا موقع ریلیز
Final Fantasy XIII تعداد کنسول های فروخته شده ی PS3 & X360 تغییر میکنه ولی من مطمئنم که حتی تا اون موقع هم تعداد کنسول های فروخته شده ی X360 بیشتر از PS3 هست ;)

عمرا نیاد. همه که مثل کپکام........نیستن.
یه موقعی هم کپکام مثل بقیه نبود. :)
عزیز من، بازی ساختن اونم با ویژگی های نسل بعد خرج برمیداره ، سونی هم که از عهده اینهمه عنوان بر نمیاد که بیاد کلی پول بده و هزینه کنه که حالا چند تا بازی اختصاصی بمونه.
فروش کنسولش هم که بالا نیست خوب از کجا بیاره بده اینهمه پول!
شرکت ها هم هزینه دارن خرج دارن از خونه ننشون پول نمیارن که....ببین،باوفاترین دوست سونی هم بخاطر پول رفت طرف مایکروسافت.حالا اگه میگید خیانت کاره این حرف شماها و یه مشت فن بویه.ولی در عوضش الان کپکام خوشحاله که رفته طرف کنسولی که 10 میلیون فروش داشته و روز به روز هم داره بیشتر میشه.
پس وقتی سونی یه همچین وضعیتی داره امکان همه چیز وجود داره.

سلام

من خودم یکی ازطرفداران اسکوار هستم ولی اینو با اطمینان بهتون میگم .
این شرکت براحتی آب خوردن میتونه تغییر موضع بده و فاینال 13 رو از انحصار خارج کنه.

روابط سونی و اسکوار هر چقدر هم که خوب و محکم باشه ، عمرا به محکمی روابط این شرکت با نینتندو برسه ( مخصوصا در سالهای قبلتر که عناوین فاینال فانتزی تا شماره 6 ، انحصاری کنسولهای نینتندو بود )
مدرکی هم تو این تاپیک گذاشتم که حتی نشون میده فاینال فانتزی 7 قرار بوده برای کنسول Nintendo 64 ساخته بشه ، نه برای پلی استیشن 1.

بنابراین هیچ تضمینی برای ادامه فعالیت سری فاینال بر روی کنسول سونی وجود نداره

موفق باشید

اسکوئر که سابقه خیانت داره با این که دوستش داریم (دارم)
اما Final Fantasy با اینکه تو کشورهای غربی همیشه فروش خیلی خوبی داشته بازم مقدار زیادی از فروشش توی ژاپنه که اگه این بازی برای 360 هم بیاد اونجا باز همه روی کنسول سونی بازیش میکنن . با این که فعلا PS3 اصلا وضعیت خوبی تو ژاپن نداره اما همین یه بازی میتونه همه چیو عوض کنه . تو امریکا و اروپا هم به فرض اگه برای هر دو دستگاه بیاد باز فروش نزدیکی میکنن چون سونی میتونه تا اومدن این بازیو اختلاف رو کمتر کنه . اسکوئر هم مثل بقیه مهم براش پوله ولی اومدن این بازی رو 360 خیلی هم نمیتونه تاثیر خیلی زیادی روی فروش بازی بزاره ضمن اینکه 360 هم همچین فروش فوق العاده ای نداره! امیدوارم نیاید بگید تو طرفدار سونی و این حرفا . اسکوئر خودش میدونه باید چی کار کنه که هم فروش خوبی داشته باشه و هم حفظ کیفیت بازی چون FF بازی معمولی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or