Fifa12- هنگ کردن در Career Manager بعد از مدتی بازی کردن!

Arch Enemy

کاربر سایت
متأسفانه بعد از چند بازی در قسمت (Career Manager (Fifa 12ترکيب نفرات تيم(Formation) خراب ميشه !:-o چند بازيکن بی نام مييان يا بازيکنای خودم جابجا ميشن وقتی هم که درست ميکنم يا هنگ ميکنه يا اون بازيکن اصلا تو زمين نمياد !!!! يعنی با نفرات کمتر تو زمين ميان ! :-o
الان دفعه سوم يا چهارم هست که اين اتفاق برام ميافته حتی تو فيفا 11 ! تاحالا نشده يه فصل کامل بتونم تموم کنم:((
اگه کسی ميدونه مشکل از چيه خواهشاً راهنمايی کنه :(
هرکاری هم فکرم ميرسيد کردم! حتی save هايه ترکيبه تيم يا save هايه خوده فيفا ! اما بازم همون جوری ميشه :-s

اينم لينکش ، بعدش هنگ ميکنه !! =((

http://img.graphicno.com/viewer.php?file=jo7hfei8pb4ea35oen8z.jpg

آخرین ویرایش:
والا برای برادر من هم تو فیفا 11 همین مشکل پیش اومده بود، که اومد یه career جدید دوباره رفت. اون موقع که راه حلی پیدا نکردیم.

برای من تو شماره قبلیش همچین مشکلی پیش اومد تعداد 7 نفر میرفتن تو زمین
شما باید پروفایل بازی رو پاک و دوباره بازی رو انجام بدین درست میشه

برای من تو شماره قبلیش همچین مشکلی پیش اومد تعداد 7 نفر میرفتن تو زمین
شما باید پروفایل بازی رو پاک و دوباره بازی رو انجام بدین درست میشه
ممنون دوست عزيز من اين کار و کردم اما بازم مشکل تکرار ميشه ، شما اون لينک رو ديدين؟ واقعاً عجيبه هم فيفا 12 اين مشکل برام پيش مياد هم قبلا تو فيفا 11 !
:(

ممنون دوست عزيز من اين کار و کردم اما بازم مشکل تکرار ميشه ، شما اون لينک رو ديدين؟ واقعاً عجيبه هم فيفا 12 اين مشکل برام پيش مياد هم قبلا تو فيفا 11 !
:(
خواهش میکنم
اره عکس رو دیدم برای من همونطور که گفتم شد و با پاک کردن هم درست شد

Xbox 360

In-game UGC File deletion

[Main Menu] -> [My Fifa 12] -> [ FIFA12 Profile] -> [SAVE/LOAD/DELETE]
- Press the [A] button and choose delete
- Choose your UGC file
- Delete the file
- Reboot the game.

Dashboard Method to delete UGC File

- Press the Xbox360 Guide button
- Press the [Y] button to proceed to the Xbox Dashboard
- [My Xbox] -> System Settings -> [Memory] -> [Hard Drive/MU] -> [Games] -> FIFA 12
- Delete UGC file

معمولا علت اصلی این مشکل اینه که دیسک بازی مشکل داره و درست رایت نشده .پیشنهاد میکنم دیسک بازی رو عوض کنید من نه تو فیفا 11 و نه تو فیفا 12 این مشکل واسم پیش نیومد .اما قبلا که از هر جایی بازی هامو میخریدم این مشکلات بعضی وقتها پیش میومد .100% مشکل از دیسک بازیه دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or