M mgg_back عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Jul 30, 2011 #1 سلام يه fifa دارم كه خيلي تميزه. تازه خريدم اما باهاش حال نكردم. رجين ١ تعويض يا فروش قيمت هم ندارم اما حدودي فكر كنم ٣٥٠٠٠ باشه اما من مطمىن نيستم
سلام يه fifa دارم كه خيلي تميزه. تازه خريدم اما باهاش حال نكردم. رجين ١ تعويض يا فروش قيمت هم ندارم اما حدودي فكر كنم ٣٥٠٠٠ باشه اما من مطمىن نيستم
mohammad_890 کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Jul 30, 2011 #2 نوشته شده توسط mgg_back: سلام يه fifa دارم كه خيلي تميزه. تازه خريدم اما باهاش حال نكردم. رجين ١ تعويض يا فروش قيمت هم ندارم اما حدودي فكر كنم ٣٥٠٠٠ باشه اما من مطمىن نيستم بیشتر... دوست عزیز سلام کد آنلاینشو استفاده کردی یا نه چون برای آنلاین میخوام ؟؟؟؟؟ ضمنا من 25000 ازت میخرم البته در صورتی که کد استفاده نشده باشه با سپاس فراوان@};-@};-
نوشته شده توسط mgg_back: سلام يه fifa دارم كه خيلي تميزه. تازه خريدم اما باهاش حال نكردم. رجين ١ تعويض يا فروش قيمت هم ندارم اما حدودي فكر كنم ٣٥٠٠٠ باشه اما من مطمىن نيستم بیشتر... دوست عزیز سلام کد آنلاینشو استفاده کردی یا نه چون برای آنلاین میخوام ؟؟؟؟؟ ضمنا من 25000 ازت میخرم البته در صورتی که کد استفاده نشده باشه با سپاس فراوان@};-@};-