FIFA09 Club

The Kop

کاربر سایت
درود

یک club برای گرفتن اچیومنت های مربوط به club و بازی کردن Be a Pro در تابستان خواهیم داشت.در مورد اسم و pass هم بیستم ، بعد از ساختنش بهتون اعلام می کنم.مطمئنا اچیومنت های club را نمی شه یک نفره گرفت و باید یک تیم باشیم. چه بهتر که تیم ایرانی باشه و حرف همدیگر را بفهمیم.

البته خودم همه اچیومنت ها را به غیر از یکی گرفتم ولی واقعا حیفه که یک باشگاه رسمی نداشته باشیم.

اطلاعات تکمیلی ، 20 خرداد ماه ...

بچه هایی که دوست دارند Be a Pro را به صورت club برای Fun & Achievment بازی کنند توی تاپیک اعلام کنند. بعدا با آن ها از طریق pm ارتباط برقرار خواهد شد و اطلاع داده خواهد شد.

موفق و پیروز ...

اگه برای گرفتن اچیومنت 10vs10 دارید تلاش میکنید باید بگم بهتره خودتون رو خسته نکنید ، چون تا 2 تا تیم 10نفره ی کامل نداشته باشین اصلا بهتره نرین سراغش. اونایی که 20 نفر دارن و میرن سراغش 5-6 ساعت الاف میشن آخرشم هیچ خبری نمیشه.
20 نفر ایرانی هم بعید میدونم بتونید جمع کنید برای این اچیومنت ، خیلی ها اصلا نمیدونن چنین اچیومنتی وجود داره!:دی
ولی برای اچیومنت ـه بردن با Club خب چرا میشه این کار رو کرد چون با 3 نفر هم کار جستجو شروع میشه.

البته تابستون که گرفتمش ...
جالب اینکه فیفا مهر ماه اومد من نمیدونم تو کی تو تابستون گرفتیش:biggrin1:
در کل این CLUB به لطف اینترنت های قوی که داریم نشدنیه دنبالش نباش.اون اچیومنت هم خواستی بیا با هم بریم دو تایی با هم یه کاریش میکنیم

جالب اینکه فیفا مهر ماه اومد من نمیدونم تو کی تو تابستون گرفتیش:biggrin1:
در کل این CLUB به لطف اینترنت های قوی که داریم نشدنیه دنبالش نباش.اون اچیومنت هم خواستی بیا با هم بریم دو تایی با هم یه کاریش میکنیم

اعصاب که برامون نذاشتید ... :دی

فکر کنم آذر یا دی بود :دی

.....

آره یک تیم 3 نفره می زنیم ، همه چیز حل می شه.

آخرین ویرایش:
آقا خواستین بگیرین منو بی خبر نذارین
در ضمن واسه اون 10 به 10 هم همین که 20 نفر کامل وارد بازی بشن به همه gs رو میده
لایو هم بیشتر از اینها ایرانی داره میشه یه شب جمعه یا پنج شنبه وقت گذاشت ملت و واسه gs الاف کرد
;)

2 ساعت؟ خوبه خودت نزدیک 20 30 ساعت فقط تلاش کردی این اچیومنت را بگیری ولی بازم نشد ...

2 ساعت ما 10 نفرمون کامل بود و اچیومنت را نمی داد ، نزدیک 10 تا بازی 20 نفر می رفتیم توی بازی ولی اچیومنت را نمی داد تا آخر سر داد ...

این اعداد از کجا میاد من نمیدونم! والا این 5-6 باری که من رفتم برای گرفتن این اچیومنت ولی نشد روی هم فکر نمکنم 5 ساعت هم شده باشه!
شما هم زمانی که اچیومنت رو گرفتی من خودم آنلاین بودم و بیشتر از 2 ساعت نشد! 11:30 رفتی 12:45 بود تقریبا که گرفتی اچیومنت رو.

آقا خواستین بگیرین منو بی خبر نذارین
در ضمن واسه اون 10 به 10 هم همین که 20 نفر کامل وارد بازی بشن به همه gs رو میده
لایو هم بیشتر از اینها ایرانی داره میشه یه شب جمعه یا پنج شنبه وقت گذاشت ملت و واسه gs الاف کرد
;)
مشکلی نیست. ما Club را از 20 ام تاسیس می کنیم و بازی ها را تا آخر 10 تیر تمام کرده و اچیومنت ها هم می گیریم ...

این اعداد از کجا میاد من نمیدونم! والا این 5-6 باری که من رفتم برای گرفتن این اچیومنت ولی نشد روی هم فکر نمکنم 5 ساعت هم شده باشه!
شما هم زمانی که اچیومنت رو گرفتی من خودم آنلاین بودم و بیشتر از 2 ساعت نشد! 11:30 رفتی 12:45 بود تقریبا که گرفتی اچیومنت رو.

آره ... lol

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or