FIFA Street و تغییر جالب ( اولین عکسها از FIFA Street 3 )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
اولین عکسها از بازی FIFA Street 3 منتشر شده که در اون تغییر جالبی نسبت به قبل اتفاق افتاده !
همونطور که میبینید کاراکترها به شکل کاریکاتور هستن !

14t7fhx.jpg

6s5jzm.jpg

x6n5t2.jpg

2dc5q9g.jpg

x56zpx.jpg

34opylu.jpg

این همه بازی واقعی میکنیم به کجا میرسیم؟!
همین که اینا مثل کاریکاتورش کردن به نظر بیشتر از همه فاز میدیه مثلا کروچ رو ببینید:laughing:
رفت تو لیست انتظار نیما:love:

مشکل اینه که خیلی ها گرافیک خوب رو فقط توی واقعی بودن میدونن ، در حالی که اصلا هیچ ربطی نداره ...
ضمن اینکه FIFA Street با توجه به سبک بازیش این حالت به نظر من براش مناسب تر و جالب تره ...

مشکل اینه که خیلی ها گرافیک خوب رو فقط توی واقعی بودن میدونن ، در حالی که اصلا هیچ ربطی نداره ...
ضمن اینکه FIFA Street با توجه به سبک بازیش این حالت به نظر من براش مناسب تر و جالب تره ...
اگه از همون اول این کار رو کرده بود اره.نه دو تا نسخه با چهره واقعی بدن و حالا بخوان این کار رو بکنن.

من هم کاملا باهاتون موافقم نیما جان ...
الان این بازی میتونه با این مدل و گرافیکش موفقیت کسب کنه و بازی جالبی از آب در بیاد.
من خودم هم فکر میکنم که اگه بازی همینطوری باشه بتونه طرفداران زیادی رو پیدا کنه و موفق بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or