Fifa 14 برای کنسول PS4 با 47 درصد تخفیف مواجه شد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
fifa-14-ps4-box-art.jpg

اخیرا سایت Amazon UK در یک اقدامی جالب و قابل توجه ، بازی Fifa 14 را برای کنسول PS4 با 47 درصد تخفیف مواجه کرده است و در حالی که قیمت قبلی این بازی 89 یورو اعلام شده بود همینک با این تخفیف، قیمت جدید این بازی را 47 یورو اعلام کرده است.

Fifa 14 یکی از عناوین لانچ کنسول PS4 است و همزمان با انتشار این کنسول ، 15 نوامبر در آمریکای شمالی و 29 نوامبر در اروپا منتشر می شود.

قبلا مایکروسافت نیز اعلام کرده بود که تمامی Xbox one های اروپا دارای یک بسته دیجیتالی رایگان از بازی Fifa 14 هستند و حالا نیز علاقمندان سونی در اروپا با این تخفیف رو به رو شده اند.

منبع

آخرین ویرایش:
مشتری مداری به دلیل تاخییر دو بازی لانچ دیگر آیا؟! :d

صد در صد همینه . بازی های انحصاری لانچ PS4 کم هستند و باید سونی یجوری جبران کنه این قضیه رو یکیش میتونه باندل های مختلف باشه یا همین تخفیف بازی های مولتی یا حتی رایگان کردنشون در پلاس .

خوبيش اينه كه تخفيفي كه ميده نسخه فيزيكي رو هم شامل ميشه :d
و در واقع ما هم در اينجا ميتونيم از اين تخفيف بهرمند بشيم:d

نسخه X1 هم که همین قیمته ! :دی
کلاً قیمت همه بازی های نسل بعد همین حدودها هست. اکثراً بین 44 تا 49 پوند هستن.

بسیار هم عالی \:d/. یعنی میشه به خاطر قیمته Amazon UK که ممکنه روی بقیه سایت های پیش فروش و قطعی هم تاثیر گذار باشه و بازار رقابتی ایجاد کنه توی ایران هم یه ذره کاهش پیدا کنه .حتی 1 دلار هم 1 دلاره :(
من هنوز فیفا 14 رو نگرفتم که روی ps4 یا one بگیرم بازی کنم.

سلام
خیلی دلم میخواد این فیفای جدید را روی ps4 تجربه کنم این نسخه فعلیش که خیلی ناامیدم کرد

مشتری مداری به دلیل تاخییر دو بازی لانچ دیگر آیا؟! :d
از آن طرف مایکروسافت چندان مشتری مدار نبوده و با وجود اینکه دو بازی لانچش تاخیر نخورده بازی را تخفیف زده است:d

89 € اشتباه هستش:d مگر اينكه نسخه ي خاصي از بازي باشه.نسخه نرمال بازي ٦٩.٩٩€ هست چه روي PS4 چه X1
قيمت بازي ها تو اروپا افزايش يافته ولي نه اينقدر، سايت هاي زير رو نگاه كنيد:
Micromania.fr
Fnac.com
---
ويرايش: اولا £ ميشه پوند نه يورو:d در ضمن اين سايت Gamepur حالش خوب نيست، Amazon يه سري بازي هارو به صورت موقتي قيمت گذاشته بود تا قيمت اصلي مشخص بشه اينجا هم همونه و قيمت موقتي عوض شده. Watchdogs هم 89£ بود

آخرین ویرایش:
تمام بازی های نسل بعد 49 یورو هست الان این کجاش تخفیف خورده..؟

البته یادتون باشه این تخفیف شامل فروشندگان توبخونه نمی شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or