fifa 11 vs pes 11‏ کدام موفق میشه

fifa vs pes

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من دلم با pes ـــه ولی میگم فیفا موفق تره(تو ایکس باکس ترکونده این فیفا)

خیلی ساده ...

هر دو گیم را تهیه کنید و به دور از بحث و جدل از گیم "لذت" ببرید.

فیفا یه دونه اس مخصوصا که نسخه ها یکی هستش از این به بعد طرفدارای پی سی هم نظرون بر میگرده عجیب;)

من خودم به pes رای دادم! اما انتظار معجزه نمیشه داشت! کونامی هر سال قول میده و سال بعدش نصف قول هاش هم عملی نمیشه!!!!!!!!!
حداقل اگه لایسنس بود همه تیمهاش میشد یه مقایسه ای کرد! تا وقتی که تیماش لایسنس درست حسابی مثل فیفا نشند هیچ حرفی جلو فیفا نخواهد داشت....

100% فیفا
همیشه سر بوده این فیفا حتی تو pc
پارسال که حرفی برا گفتن نداشت پس .. امسال هم نداره به خصوص که نسخه ی pc هم نکست جنریشنه و ......

ONLY FIFA 11

توی کنسول که دیگه مشخصه که فیفا میترکونه. :d
اما توی پی سی بستگی داره که این موتوره لعنتی بشه نکست جنریشن یا نه !

همیشه سر بوده این فیفا حتی تو pc
پارسال که حرفی برا گفتن نداشت پس .. امسال هم نداره به خصوص که نسخه ی pc هم نکست جنریشنه و ......

البته چون سنتون به نسل قبل نميرسه ميگيد هميشه فيفا سر بوده!

البته چون سنتون به نسل قبل نميرسه ميگيد هميشه فيفا سر بوده!
با اون که PES گند زده و نمیشه دفاع کرد ولی صدرا باید این حرفتو طلا گرفت.اون موقع که فیفا به گرد پای PES هم نمیرسید مخصوصا PES 6 رو یادش به خیر:)

اون چیزی که از pes 11 دیدم قابل قبول بود یعنی عالی بود
ولی بازم خاک بر سر کنامی :d اینو باید به جا pes 10 میداد

به شخصه اگه ea یه فکری به حال این GK نکونه باید pes بزنیم امسال

چند روز پیش داشتیم World Cup میزدیم از تیم من که spain برداشتم 4 تا بازیکن بیشتر نیومد تو زمین:-s

ولی تیم مقابل کامل بود

این پیش اومده واسه شما ؟!!!:-/

من به pes رای دادم. نه به خاطر اینکه بهتر خواهد بود بلکه به خاطر اینکه به نظر میرسه بعد از مدتها داره تغییر میکنه. اینو روی کامنت ها و پیش نمایش eurogamer میگم . به هر حال برا من که با pc میزنم این بارم اگه افتضاح در اومد میرم سراغ fifa .

راستش من pes 2010 رو به محض انتشار گرفتم و نصب کردم. اولش کمی جالب به نظر میرسید اما بعدش مشکلاتش بدجوری میزد تو ذوق. مهمترین مشکلش انیمیشن های کهنه ای بودن که از نسل قبل به ارث رسیده بودن و بدتر و ازار دهنده تر از همه انتقال بین انمیشن ها بود که خیلی رباتیک و خشک بودن. کلا انیمیشن های محدود و قدیمی بدترین بخش بازی های این نسل pes هستند. یو من هم شک دارم که کونامی کار خاصی بتونه بکنه در این رابطه. در واقع اکثر این انیمیشن ها با اولین نسخه های pes تو نسل های قبل فرقی ندارن و اساس کار تقریبا هموناست. از این انیمیشن ها که من از نسخه ی 98 این بازیها که فک کنم WE اسمش بود به یاد دارم سانتر از جناحین با بیرون پا بود که واقعا مسخره است و تو فوتبال واقعی کاملا غیر ممکن و بعد از 12 سال همچنان این انیمشن احمقانه هنوز وجود داره!

اما برسیم به فیفا . من به شخصه چند ماه پیش یه 360 گرفتم و بعد فروختم. تو این مدت کوتاه اولین بار تونستم نسل جدید بازی فیفا رو تجربه کنم . اولین چیزی که توجه منو جلب کرد انیمیشن های بسیار نرم و طبیعی این بازی بود. و زیباتر از اون انتقال بین انیمیشن های مختلف بود که انچنان نرم طراحی شده بود که تمامی حرکات بازیکن یکپارچه به نظر میرسید. اما از یه نظر تو ذوق میزد اونم طراحی مدل بازیکنا بود که همشون مث اینکه مبتلا به سوئ تغذیه بودن. بازیکنا از نزدیک خیلی لاغر و مردنی به نظر میرسند و شبیه به عروسک بودن تا یه مدل واقعی از بازیکنا. البته از زاویه دوربین بالا این چیزا محسوس نیست. طراحی صورت هاشون هم در حد اخرین نسخه ی pes نبود.

در کل مهمترین بخش بازی فوتبال انیمیشنهاش هستش . که فیفا یه قدم فوق العاده برداشته تو این نسل بالعکس pes هنوز داره با انیمیشن ها ی قدیمی بازی میده بیرون. بعید میدونم که بتونه امسال هم کار زیادی بکنه از این لحاظ اگرچه عکسل العمل ها به ویدیوهای منتشر شده ی این بازی بعد از سالها مث اینکه مثبت بوده( خودم چیزی ندیدم).

یه چیز دیگم اضافه کنم که از لحاظ گزارش بازی هم یه دنیا بین فیفا و pes فاصله بود هر چقدر گزارش های pes خسته کننده تکراری و احمقانه بود بالعکس فیفا دائم گزارشگرها حرفهای غافلگیر کننده ای راجع به بازی و شرایط بازیکنا و تیمها میزدند که فکر میکردی بازی داره زنده گزارش میشه!

آخرین ویرایش:
nathan mckaneعزیز این نسخه هم همون شکل و شمایل رو داره و اصلا امیدوار نباش.ایشالا سال بعد.
پر واضحه که پرو هنوز تو فکر سالهاییه که دوران طلایی داشت و هنوز نمیخواد از خواب خوش اون سالها بیدار بشه و حقیقت رو قبول کنه.فیفا اونقدر پیشرفت کرده و پرو اونقدر درجا زده که کارشون از مقایسه هم گذشته چون این مقایسه کاملا مع الفارغ هست.
فیفا امسال هم به راحتی پرو رو پشت سر میزاره.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or