Fieldrunners 2 تابستان امسال به PlayStation Vita خواهد آمد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
FDTitle.png

نسخه PS VITA یکی از بهترین بازی های سبک tower defense در پلتفرم iOS یعنی Fieldrunners 2 قرار است تابستان امسال عرضه شود.همچنین افراد میتوانند این بازی را در E3 هفته بعد تجربه کنند.دارندگانPS VITA به دنبال یک بازی خوب در سبک tower defense بودند که دیگر خیالشان راحت خواهد بود زیرا بهترین آن در راه است.این چندروز و حتی چندهفته اخیر شاهد معرفی بازی های مختلفی برای PS VITA بودیم و پیش بینی می شود Sony باز هم بازی های معرفی نشده ای برای E3 داشته باشد.
کنفرانس PlayStation Vita در 10 جوئن ساعت 6 بعد از ظهر خواهد بود.
2 اسکرین شات از بازی :

Gamingbolt

من نوعی که الان این بازی هایی که سونی داره معرفی می کنه رو راحت می تونم روی تبلتم و موبایلم بازی کنم باید عقلم کم باشه برم 250 دلار بدم بالای ویتا که همون بازی ها رو دوباره بازی کنم

خوب ........ فکر اون کسی هم که تبلت و موبایل درست و حسابی نداره و در عوض ویتا داره هم بکنید

الان دیگه هر موبایلی که شما بگیری android روشه، اون ور آبی ها هم مثل ما نیستن از نون شبشون بزنن ویتا بگیرن، در کل این بازی روی ارزون ترین گوشی های ممکنه هم اجرا می شه، بازی سبکیه به نسبت

سونی چند روز دیگه اعلام می کنه ما رسما آپدیت می دیم سیستم عامل ویتا رو می کنیم android ملت راحت شن

آخرین ویرایش:
من نوعی که الان این بازی هایی که سونی داره معرفی می کنه رو راحت می تونم روی تبلتم و موبایلم بازی کنم باید عقلم کم باشه برم 250 دلار بدم بالای ویتا که همون بازی ها رو دوباره بازی کنم

الان دیگه هر موبایلی که شما بگیری android روشه، اون ور آبی ها هم مثل ما نیستن از نون شبشون بزنن ویتا بگیرن، در کل این بازی روی ارزون ترین گوشی های ممکنه هم اجرا می شه، بازی سبکیه به نسبت

سونی چند روز دیگه اعلام می کنه ما رسما آپدیت می دیم سیستم عامل ویتا رو می کنیم android ملت راحت شن
البته اگه ژاپن رو فاکتور بگیریم

اتفاقا خیلی بازی مزخرفیه

رو ایفون ما خودمون رو تو ایزی به فا....ک میدیم نمیتونیم ردش کنیم
بعضی مراحل هم رو هارو اسونه
اصلا مراحلش بالانس نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or