FH2 بدون خط داستانی، بهره‌مند از کینکت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
forza_horizon_2_4.jpg

شاید طرفداران این سری منتظر خط داستانی خاصی برای این قسمت از عنوان Forza Horizon بوده‌اند اما به نظر میرسد این بار خط داستانی در بازی وجود نداشته باشد.

در گفتگو‌ای با Examiner، کارگردان بخش خلاقیت‌ها، آقای Ralph Fulton از دستیار دیجیتالی به اسم ANNA نیز رونمایی کرد که در تعامل با کینکت است اما هنوز مشخص نیست دقیقا چه کار‌های می‌توان با کینکت اتجام داد. او درباره‌ی خط داستانی بازی نیز چنین گفت:
"مطمئنن تجربه‌‌ای بی‌نظیر برای آن دسته از بازیکنانی که تصمیم به انفرادی بازی کردن دارند، خواهد بود و ما نیز می‌دانستیم که بازیکنان زیادی با این شرایط وجود دارند. داستانی در بازی وجود ندارد اما یک بدنه‌ی قوی از فستیوال و Drivater‌ها جایگزین آن هستند. آن‌ها شخصیت‌های درون بازی هستند و این شما هستید که داستان خود را روایت خواهید کرد"
او همچنین از وجود کینکت ابراز خوشحالی کرد هرچند که مایکروسافت تصمیم به جدایی آن از باندل کنسولش گرفت:
"کینکت فرصتی را برای ما فراهم می‌آورد که به طور عادی از آن محروم بودیم. مطمئنن ما انتظاز زیادی از آن امروز نداریم اما حتما با قابلیت ANNA پیشرفت خواهد کرد. او دستیار دیجیتالی شما خواهد بود که از هوش سرشاری نیز بهره خواهد برد. ANNA پیشنهاد‌هایی به شما خواهد داد و همچنین در صورت برگشت به بازی به شما آخرین اطلاعات را خواهد داد و در صورت آنلاین شدن دوستانتان به شما اطلاع خواهد داد."

منبع

آخرین ویرایش:
حیف این نبود؟ :(

zu6703oo50cgitw5qv9i.jpg

آخرش هم نفهمیدیم ایشون وسط های بازی کجا گذاشت رفت lol :دی
اره واقعا
داستان شماره اول خیلی جالب بود ولی کلا از وسط بازی سازنده ها داستانو ول کرده بودن:|:d
حالا شماره دوم هم که داستان نداره دیگه و به نظر من بهتر از داشتن داستان نیمه کارست :d

من نفهمیدم اصلا داستان نداره یا داستان ساده و خیلی پیش پا افتاده داره؟ مثلا نسخه اولش یک داستان داشت ولی داستانش این بود که یکی میره تو فستیوال هورایزن. بعد بدون هیچ پیچ و تابی اول میشه. ایا این داستان حساب میشه یا نمیشه؟

بهر حال همه چی هورایزن فوق العادست

من Horizon رو دوس دارم و معتقدم که ریسینگ و چه به داستان؟ اصلا داستان نمیخواست

اما قبلا در مورد یکی از بازیها تو همین فروم (فک کنم Most wanted بود) که من میگفتم داستان نمیخواد اما همه یه جوری باهام حرف زدن که انگار فحش دادم :|

درسته ریسینگ احتیاجی به داستان نداره واسه خوب بودن ولی MW 2005 و دو نسخه UNDER GROUND با همون داستان های عادیشون این همه خاطره انگیز شدن و مسلما وجود داستان خیلی خیلی بهتر از نبودنشه.شخصا که خیلی امید داشتم به وجود داستان و حیف...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or