Ferrari Project (working title) و عکس هایی از این بازی

Lich King

Administrator
Blimey! Games که یک تیم توسعه قوی در زمینه ساخت بازی های racing simulation را دارد و تا حالا در کارنامه خود عناوینی مثل GTR 1/2 - GTL - Race را ثبت کرده چند وقت پیش اعلام کرده بود که بازی ای با نام پروژه ای Ferrari Project در دست ساخت دارد که دارای لایسنس کامل ماشین های ferrari می باشد. به تازگی عکس هایی از این بازی پخش شده که قطعا بسیار زیبا به نظر می رسند. همچنین آنها lead physics designer بازی Richard Burns Rally (که به اعتقاد خیلی ها بهترین شبیه ساز ریسینگ را در بازی های simulation داشته است) Eero Piitulainen را برای کار برروی این بازی به تیم خود اضافه کرده اند.
ناشر این بازی 10tacle studios است و بازی به مانند عناوین ریسینگ قدیمی تر این شرکت فعلا برای PC در نظر گرفته شده است.
ferrari_001.jpg

ferrari_002.jpg

ferrari_003.jpg

ferrari_004.jpg

با تشکر از اشکان فکر ميکنم Racing با پيشرفت قابل ملاحظه اي توی Game داره پيشرفت ميکنه نسبت به بازيهای ديگه
تقريباً ما تو نسل های قبلی به اين سرعت نميديم Racing ها مثل بازيهای ديگه در حال پيشرفت باشند.
البته اين عکس ها واقعاً ميتونه ثابت کنه يه Upcoming Title خوب برای PC Gamer ها توی rRacing به زودی عرضه ميشه ولی فکر نميکنم بتونه کلاً زياد موفق باشه.
يه Title خوب فقط صرف قوی بودن خود بازی نيست و سابقش ميتونه خيلی روش تأثير بزاره ، پيش اومده که يه Title جديد حتی اگه قويتر باشه از يه Franchise پر سابقه نتونسته زياد موفق باشه.
به هر حال سبک بازی يه جورايی هست که من چشم آب نميخوره ، کلاً به من رو Console بيشتر حال ميده Racing

PS: اشکان از همين الان انتظار داره ميکشه اين بازی رو حسابی با G25 ــه بازی کنی نه ؟! :biggrin1:

به نظر من اگه این شرکت از پول بدش بیاد باید همچین کاری کنه وفقط برای pc بزنه.وقتی می بینم یک بازی برای pc انحصاری هست خیلی تعجب می کنم:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or