Fatal Frame جدید فقط برای Wii

rezaigi2004

کاربر سایت
گیمرهای حرفه ای نام این عنوان را همیشه با خود یدک میکشند عنوان بسیار محبوب Fatal Frame این بار توسط Tecmo رسما اعلام شد برای Wii منتشر خواهد شد و این عنوان نیز جهش دیگر برای فروش بسیار عالی کنسول wii خواهد بود کارگردان بازی Keisuke Kikuchi اعلام کرد در حال حاضر تصمیم برای عرضه بازی برای X360 , PS3 گرفته نشده است.

FFX_miku02copy.jpg

thumb-fatalFrame2_5.jpg

fatal_frame_2_Screen_02.jpg

آخرین ویرایش:
نینتندو نرفته دنبال انحصاری کردن ! شرکتهای دیگه رفتن دنبال نینتندو ! وقتی شرکتها میبینن میشه با یه هزینه که یک دهم هزینه بازیهای 360 , PS3 هست برای Wii بازی بسازن و فروششون هم بیشتر باشه میرن سراغش دیگه. این دقیقآ همون چیزیه که من یکی ازش وحشت دارم. دلیلشم مشخصه. اگه توی این نسل Wii با اختلاف خیلی زیاد اول بشه نسل بعد اوضاع بدی پیش میاد احتمالآ.

میگم این دوتا هم بیکارن
هر قسمت یه دوربین ور میدارن راه میفتن تو شهرای متروکه از روحا عکس میگیرن ... :biggrin1:
ولی خدایی بازی خوفیه
با اریا هم موافقم
هزینه کم تولید بازی برای wii و فروش بالای اون ممکنه بد دردسری بشه یکیش همین Fatal Frame

این دقیقآ همون چیزیه که من یکی ازش وحشت دارم. دلیلشم مشخصه. اگه توی این نسل Wii با اختلاف خیلی زیاد اول بشه نسل بعد اوضاع بدی پیش میاد احتمالآ.
من که نمی توانم تجسم بکنم،واقعا" اوضاع وحشتناک خواهد شد ! MS . Sony باید به شرکتهای Third Party پول بدهند تا براشون بازی بسازند. دیگه هر شرکتی که از راه میرسه شروع می کند مثل نینتندو یه تیکه زباله سر هم کند و بگویند این ادامه راه انقلاب نینتندو خواهد بود ! وحشتناک ترین و البته مزخرف ترین بلایی که بر سر بازیهای کنسولی نسل بعد ممکنه اتفاق بیفتد.

نینتندو نرفته دنبال انحصاری کردن ! شرکتهای دیگه رفتن دنبال نینتندو ! وقتی شرکتها میبینن میشه با یه هزینه که یک دهم هزینه بازیهای 360 , PS3 هست برای Wii بازی بسازن و فروششون هم بیشتر باشه میرن سراغش دیگه. این دقیقآ همون چیزیه که من یکی ازش وحشت دارم. دلیلشم مشخصه. اگه توی این نسل Wii با اختلاف خیلی زیاد اول بشه نسل بعد اوضاع بدی پیش میاد احتمالآ.

حتما از بین 360 یا PS3 در آینده هم یکی به اندازه Wii (شاید کمی بیشتر یا کمتر) فروش می کنه. (منبع هم گزارش اخیر DFC که گفته بود حتی PS3 از Wii بیشتر خواهد فروخت).

البته قسمت اصلی بازی کننده های 360 و PS3 رو بازی کننده های حرفه ای یا Hardcore تشکیل میدن و دوباره بنا به گزارش های NPD ، بیشترین مقدار بازی توسط این گروه خریداری میشه ، در حالیکه Wii شامل casual gamers هم میشه و این تعداد به اندازه گروه قبلی ، وابسته به بازی ها و خریداری اونها نیستن و به قولی فقط عشقی بازی میکنن.

درسته که Wii داره خیلی خوب فروش میکنه و مخاطب بیشتری رو در برمیگیره ، ولی PS3 و 360 به عنوان کنسول های منتخب بازی کننده های حرفه ای مطمئنا بازار بزرگتری نسبت به Wii خواهند داشت (از نظر فروش نرم افزار).

برای این یه بازی هم شده حتما یه Wii میگیرم چه شود روح بازی با دسته وی و عکاسی با دسته وی.فکر کنم ادامه شماره سوم باشه چون اخراش یه خرده مبهم تموم شد.... خیلی سوالها هم تو ذهنمون موند.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or