Farming Simulator شبیه ساز کشاورزی فردا برای PS3

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
farming_simulator_2-670x376.jpg
Focus Home Interactive و استودیوی Giants Software فردا قرار است بازی خود را که در سبک شبیه ساز کشاورزی است برای ps3 منتشر کنند.
این بازی در سبک اول شخص و دنیایی open world را داراست که به شما تجربه ای جدید را خواهد داد.تلاش های خود را به ثمر برسانید و بتوانید محصولات خود را زراعت و نهایتا به فروش برسانید، برای طرفداران سبک مزرعه داری میشود گفت عنوان خوبی به حساب می آید.
این بازی را هم فیزیکی و هم به از طریق دیجیتالی میتوان به قیمت $29.99 تهیه کرد.
برای دیدن تصاویر بیشتر به همراه منبع کلیک کنید

من که دیگه دل خرید بازی برای این نسل 7 رو ندارم ( به غیر از چندتا بازی قدیمی )، امیدوارم واسه PS4 هم بیاد :( دلم یه چیز تو مایه های Harvest Moon میخواد! یکی از بهترین تجربه های گیمری من و میلیونها نفر رو شامل میشه!

طرفداران سبک مزرعه داری
79192761549456776614.png

طرفدارهای سبک مزرعه داری هم داریم !؟

پ.ن:باغ وحش داری کم بود مزرعه داری هم اضافه شد :دی
دلم یه چیز تو مایه های Harvest Moon میخواد! یکی از بهترین تجربه های گیمری من و میلیونها نفر رو شامل میشه!
اون یه چیز استثنایی و تکرار نشدنی بود !! :( :دی

من که دیگه دل خرید بازی برای این نسل 7 رو ندارم ( به غیر از چندتا بازی قدیمی )، امیدوارم واسه PS4 هم بیاد :( دلم یه چیز تو مایه های Harvest Moon میخواد! یکی از بهترین تجربه های گیمری من و میلیونها نفر رو شامل میشه!
داداش اشتباه نکن، هنوز هم واسه این کنسول ps3 قراره بازی های بسیار بسیار جالبی و شاهکاری بیاد مثلا GT یا AC و از همه مهم تر ^:)^ بازی شاهکار The Last Guardian که خیلیا یکی از دلایل خریدن ps3 واسه خاطر همین بازی بوده من که به شدت تو کف این بازی هستم و خواهم بود=p~.

- - -ویرایش - - -

79192761549456776614.png

اِ نفرمایین خواهشا...
=))آره داداش خیلی بازیا هست=)) شما با یه سرچ ساده تو اینترنت میتونی خیلی بازیها که تو همین سبک هستند رو دانلود کنین ولی خب زیاد به ساخت بازی ها نرسیدن برا همین کسی طرفش نمیره...

79192761549456776614.png

اون یه چیز استثنایی و تکرار نشدنی بود !! :( :دی

Harvest Moon هم دقیقا باید بگیم طرفدار زندگی .:d زن داری کشاورزی مرغ داری گوسفند داری .:d

داداش اشتباه نکن، هنوز هم واسه این کنسول ps3 قراره بازی های بسیار بسیار جالبی و شاهکاری بیاد مثلا GT یا AC و از همه مهم تر ^:)^ بازی شاهکار The Last Guardian که خیلیا یکی از دلایل خریدن ps3 واسه خاطر همین بازی بوده من که به شدت تو کف این بازی هستم و خواهم بود=p~.

PS3 سر جاش هست به هر صورت که، بازی های پلاس رو روش بازی میکنیم :دی

حالا چی شده که این سازنده این شبیه ساز رو بر روی PS3 می خواد عرضه کنه؟شبیه ساز هواپیما رو که فقط برای PC عرضه کرد،اما فکر کنم چیز مفیدی باشه به خصوص برای ما ایرانیا که صنعت کشاورزیمون در حال انقراض هست و زمینهای زیادی رو تبدیل به برج و ساختمون کردن...

بازی کیفیت جالبی نداره .. روی 360 که گرافیک و گیم پلی خیلی نا امید کننده بود ...
روی لوازم و ماشین آلات کشاورزی خوب کار شده ولی روی بقیه موراد صفر واقعی ! توی کل دنیا انگار فقط شما عین ماست ! داری کشاورزی میکنی ..
هیچ جنبنده و بنی بشر دیگری نیست که حس زندگی بین کشاورزان بهت دست بده واقعاً این بازی رو باید بیشتر از این ها روش کار میکردند ...

Harvest Moon رو هم کنار اسم این نیارید که کاملاً بی احترامی است ... :d

بدرد رشته ما میخوره :d :> PS3 که نداریم باید بریم تو کار دانلود برای ios (برای آندروید و ios هم عرضه شده)
آره در کل بازی جالبیه من خودم خیلی دنبال یه همچین بازی میگشتم ولی خب تاحالا هیچی مثل harvest moon نشده...
راستی عجب آواتار خوش رنگ و لعابی:-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or